Povezane vesti
Ceca se Svega odrekla kada je ostala samohrana majka: Anastasija o majci i trenucima kada joj je Arkan nedostajao
Mondo 09.05.2021
Mlada pevačica otvorila dušu. Mlada pevačica otvorila dušu. Anastasiija Ražnatović pričala je o majci Svetlani Ceci Ražnatović i objasnila zbog čega je ponosna na nju, kao i sa kakvim se izazovima susretala dok je rasla bez oca Željka Ražnatovića Arkana… »
Anastasija Ražnatović o odrastanju uz samohranu majku: Ceca je morala sve sama da nosi na leđima, prošla je kroz težak period!…
Kurir 09.05.2021
Anastasija Ražnatović ne krije da joj je veoma važan odnos koji ima sa majkom Cecom Ražnatović, a sada je prvi put ispričala sa kakvim se sve izazovima susretala dok je rasla bez oca Željka Ražnatovića Arkana. Anastasija je objasnila zbog čega je ponosna… »
Vesti dana »
Godišnjica eksplozije u Černobilju: Koliko je žrtava nuklearne katastrofe
Beta pre 2 satajoš 42 povezane
BLISKOISTOČNI SUKOB: Netanjahu: Akcije Hezbolaha prete da sruše primirje Izraela i Libana; Tramp: Pucnjava me neće odvratiti od rata sa Iranom
RTV pre 25 minutajoš 103 povezane
(Foto) Tramp: Pretpostavljam da sam bio meta, ništa me neće odvratiti od rata sa Iranom
Newsmax Balkans pre 3 satajoš 87 povezanih
Vremenska prognoza za ponedeljak, 27. april: Sutra ujutru hladno, tokom dana sunčano
Beta pre 4 satijoš 27 povezanih
Svetski rekord u maratonu pao u Londonu: Kenijac Save i Etiopljanka Asafa najbrži
Dnevnik pre 35 minutajoš 26 povezanih