Povezane vesti

Hurricane otputovale na Evroviziju sa srpskom zastavom

Nova 09.05.2021
Ovogodišnje predstavnice Srbije na Evroviziji, članice grupe "Hurricane", Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević, otputovale su u Roterdam gde će se održati ovo muzičko takmičenje, koja je prošle godine odloženo zbog pandemije. Devojke… »

"Hurricane" otputovale u Roterdam na evroviziju: U uskim belim trenerkama, svi se okretali za njima (foto)

Blic 09.05.2021
Ovogodišnje predstavnice Srbije na Evroviziji, članice grupe " Hurricane", Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević, otputovale su u Roterdam gde će se održati ovo muzičko takmičenje, koja je prošle godine odloženo zbog pandemije. Njih… »

Uraganke otputovale u Roterdam, srpska delegacija spremna za evroviziju: Pevačice napravile pometnju na aerodromu! (foto)

Kurir 09.05.2021
Članice grupe Hurricane, Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić, otputovale su u Roterdam gde će se održati Evrovizija, koja je prošle godine odložena zbog pandemije. Njih tri su se sa delegacijom, koja putuje sa njima, slikale na… »

Uraganke otputovale u roterdam: Pevačice napravile pometnju na aerodromu, sve je spremno za Evroviziju! (foto)

Večernje novosti 09.05.2021
Foto: Printscreen NJih tri su se sa delegacijom, koja putuje sa njima, slikale na aerodromu noseću srpsku zastavu u rukama. Naime, sve tri su bile u uskim belim uskim trenerkama, te su fanovima pozirale sa osmehom na licu. A post shared by RTS |… »

Vesti dana »