Повезане вести

Хандке запевао на српском: Послушајте како звучи "Иде Миле Лајковачком пругом" у извођењу нобеловца (видео)

Хандке запевао на српском: Послушајте како звучи "Иде Миле Лајковачком пругом" у извођењу нобеловца (видео)

Вечерње новости 09.05.2021
Фото: Новости Наиме, Хандке је последњи дан боравка у Републици Српској провео у пловидби реком Дрином од Андрићграда до Старог Брода. Нобеловац је у друштву редитеља Емира Кустурице беспрекорно, на чистом српском језику… »
Нобеловац у дресу црно-белих: Данас сам партизановац

Нобеловац у дресу црно-белих: Данас сам партизановац

Нова 09.05.2021
Петер Хандке, аустријски писац и редитељ и добитник Нобелове награде за књижевност 2019. године сада је добио и дрес Партизана. Њему у Београду у понедељак треба да буде уручен Орден Карађорђеве звезде првог степена, а у… »
Данас сам Партизановац! Нобеловац Петер Хандке добио дрес црно-белих од председника Вучелића (фото)

Данас сам Партизановац! Нобеловац Петер Хандке добио дрес црно-белих од председника Вучелића (фото)

Мондо 09.05.2021
Са све "десетком" на леђима. Са све "десетком" на леђима. Црно-бели имају новог навијача. Нобеловац Петер Хандке и добитник Велике награде Иво Андрић добио је поклон од ФК Партизан. Хандке је последњи дан боравка у Републици… »
Хандке се поклонио жртвама усташког масакра: Нобеловац и његова ћерка пред зидом са именима 6.000 свирепо убијених људи…

Хандке се поклонио жртвама усташког масакра: Нобеловац и његова ћерка пред зидом са именима 6.000 свирепо убијених људи…

Вечерње новости 09.05.2021
Фото: Н. Јанковић На том месту и у околини, убијено је 6.000 невиних људи, а да се о томе, колико год звучало невероватно - скоро ништа не зна. Овим речима нобеловац Петер Хандке, добитник Велике награде Иво Андрић, описује… »

Вести дана »