Povezane vesti
"Neću da kažem ko mi je bio na žurkama": Palma krije spisak gostiju, ali je ipak pomenuo dva poznata imena
Blic 09.05.2021
Predsednik Jedinstvene Srbije i narodni poslanik u Skupštini Srbije, Dragan Marković Palma, naveo je tokom televizijskog gostovanja da se nada da će uskoro istina o njemu izaći na videlo i da će prestati medijska hajka na njega. - Meni i dalje nije jasno… »
Niko mi neće ostati dužan, spisak gostiju ne dajem: Palma uživo o optužbama za podvođenje
Mondo 09.05.2021
Palma se još jednom osvrnuo na optužbe o kojima bruji cela Srbija. Palma se još jednom osvrnuo na optužbe o kojima bruji cela Srbija. Predsednik Jedinstvene Srbije i narodni poslanik u Skupštini Srbije, Dragan Marković Palma, naveo je tokom televizijskog… »
Vesti dana »

(Foto) Evo šta tačno piše u pismu koje je Tramp poslao Vučiću: "Srbija može bolje da prođe, ako se odluči na ovaj potez"
Blic pre 13 minutajoš 7 povezanih

Vremenska prognoza za utorak, 8. jul: Danas pljuskovi i grmljavina, temperatura do 39 stepeni
Beta pre 6 satijoš 3 povezane

Skoro svi termini za pasoše popunjeni do kraja avgusta! Najgore je u Beogradu, ovo vam je jedina šansa da dođete do dokumenta i odete na letovanje
Blic pre 32 minutajoš 1 povezana

UKRAJINISKA KRIZA Putin odobrio – lica bez državljanstva mogu u rusku vojsku; Zelenski: Treba nam još više dronova
RTV pre 33 minutajoš 1 povezana