Povezane vesti
"Neću da kažem ko mi je bio na žurkama": Palma krije spisak gostiju, ali je ipak pomenuo dva poznata imena
Blic 09.05.2021
Predsednik Jedinstvene Srbije i narodni poslanik u Skupštini Srbije, Dragan Marković Palma, naveo je tokom televizijskog gostovanja da se nada da će uskoro istina o njemu izaći na videlo i da će prestati medijska hajka na njega. - Meni i dalje nije… »
Niko mi neće ostati dužan, spisak gostiju ne dajem: Palma uživo o optužbama za podvođenje
Mondo 09.05.2021
Palma se još jednom osvrnuo na optužbe o kojima bruji cela Srbija. Palma se još jednom osvrnuo na optužbe o kojima bruji cela Srbija. Predsednik Jedinstvene Srbije i narodni poslanik u Skupštini Srbije, Dragan Marković Palma, naveo je tokom… »
Vesti dana »
Izrael nastavio s napadima na Gazu i nakon naloga ICC-a za hapšenje Netanyahua
Al Jazeera pre 1 satjoš 56 povezanih
BLOG UŽIVO Akcija Zastani Srbijo: Sve je stalo na 15 minuta, učesnici protesta napadnuti na više mesta
Nova pre 2 satajoš 46 povezanih
Rusko ministarstvo: Sve bojeve glave rakete "orešnik" stigle do cilja; ukrajinski parlament otkazao sednicu zbog nove opasnosti
RTS pre 7 minutajoš 39 povezanih
Navijači Partizana zaustavili autobus sa igračima, Željko Obradović sa šalom izašao do vrata i poslao poruku Grobarima (VIDEO)
Danas pre 4 satijoš 40 povezanih
AP o protestima u Srbiji: Tragedija u Novom Sadu izazvala bes i zahteve za odgovornost
Beta pre 42 minutajoš 35 povezanih