Povezane vesti
Bogdana i ja radimo na sledećem nasledniku: Veljko progovorio o proširenju porodice i protivniku poručio - pokojnik si!
Mondo 09.05.2021
Spreman je za novu borbu. Spreman je za novu borbu. Veljko Ražnatović, spreman je za svoj jubilarni 10. meč u profesionalnoj bokserskoj karijeri, koji je zakazan za 22. maj u Mariboru, a svom protivniku Čehu Mareku Prohaskom je poručio da je… »
Bogdana i ja radimo na sledećem nasledniku! Veljko Ražnatović priznao sve o životu u Titelu, a postoji jedan stvar koja ga…
Kurir 09.05.2021
Veljko Ražnatović otkrio je kako se njegova porodica nosi sa njegovim poslom, ali i da planira proširenje porodice. "Doveo sam formu do neviđenog nivo, nikad nisam bio spremniji, nadam se da će se to pokazati u ringu. Ja ne idem da se zezam i… »
Vesti dana »

BLOG Protest 15. za 15 ipak ispred Skupštine, u Beogradu obustavljen javni prevoz, pristižu građani iz drugih gradova
N1 Info pre 22 minutajoš 41 povezana

Protest "15. za 15" danas u Beogradu – Studenti u blokadi: Veliki skup kod Skupštine
RTS pre 22 minutajoš 77 povezanih

Pružao aktivan otpor, policija ga savladala: Uhapšen vozač automobila koji je pregazio tri osobe tokom protestne šetnje u Žarkovu (foto)
Blic pre 48 minutajoš 15 povezanih

Beograd na nogama pred protest studenata, incident u Žarkovu, troje povređeno
BBC News pre 23 minutajoš 8 povezanih