Povezane vesti

(Video) Srbija slavi pobedu u drugom svetskom ratu: Pratite svečanost na Trgu Republike u Beogradu

Srbija danas 09.05.2021
Brojne manifestacije planirane su za danas u Beogradu povodom Dana pobede nad fašizmom. Kako su i najavili organizatori, program će početi u 17 sati na Kalemegdanu počasnom paljbom koju će ispaliti pripadnici Vojske Srbije, dok će u 18 časova na… »

Ponos, suze i ustajanje na rusku himnu: Kako su Beograđani pratili paradu s Crvenog trga

Sputnik 09.05.2021
Svest o značaju pobede nad fašizmom, emocije zbog podsećanja na zla i tragedije koje je narod pretrpeo, poneka suza i – ustajanje na rusku himnu. Tako je na Trgu republike u Beogradu protekao prenos parade pobede sa Crvenog trga. Direktan prenos… »

Na Trgu republike održana ceremonija povodom Dana pobede: Tu su se vodile najteže borbe

Telegraf 09.05.2021
- Pobedom nad fašizmom utkali smo svoju istoriju - naveo je zamenik gradonačelnika Beograda. Zamenik gradonačelnika Goran Vesić danas je zajedno sa ministrom unutrašnjih poslova Aleksandrom Vulinom, ministrom bez portfelja Nenadom Popovićem i… »

Obeležavamo Dan pobede nad fašizmom: Pratite uživo koncert na Trgu republike (video)

Blic 09.05.2021
Danas se u svetu obeležava Dan pobede nad fašizmom u Drugom svetsko ratu. Tim povodom, u Moskvi se održava tradicionalna Parada, inače najveća vojna smotra na svetu. Niz manifestacija organizovano je i u Beogradu. Ekipa Beograda na Blic vam uživo… »

Beograd obeležava dan pobede nad fašizmom Na Trgu republike prenos vojne parade iz Moskve, slede koncert i vatromet

Blic 09.05.2021
Na beogradskom Trgu republike, postavljen je veliki video bim, preko koga Beograđani danas prate vojnu paradu povodom Dana pobede na Crvenom trgu u Moskvi. Na glavnom beogradskom trgu postavljena je bina sa koje će se u 14 časova povodom Dana pobede… »

U Beogradu danas niz manifestacija; Vesić: "Imamo razloga da slavimo pobedu nad fašizmom" FOTO/VIDEO

B92 09.05.2021
Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić položio je povodom Dana pobede nad fašizmom venac na Spomenik večne vatre i Spomenik crvenoarmejcu u Spomen-parku oslobodiocima Beograda u Drugom svetskom ratu. Vence su položili ministar bez portfelja… »

Brojne svečanosti danas u glavnom gradu: Srbija slavi Dan pobede nad fašizmom

Srbija danas 09.05.2021
Brojne manifestacije planirane su za danas u Beogradu povodom Dana pobede nad fašizmom. Kako su najavili organizatori, program će početi u 17 sati na Kalemegdanu počasnom paljbom koju će ispaliti pripadnici Vojske Srbije, dok će u 18 časova na Trgu… »

Položeni venci u Spomen parku Oslobodilaca Beograda: Rusija i Srbija pobednice u Drugom svetskom ratu

Srbija danas 09.05.2021
Ministar Popović, zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić i direktor Ruskog doma Baranov položili vence. Ministar Nenad Popović, zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić i direktor Ruskog doma Jevgenij Baranov, položili su danas, povodom… »

Vesić povodm dana pobede: Beograd ponosan na svoju antifašističku tradiciju (foto)

Večernje novosti 08.05.2021
Foto: Grad Beograd Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić je, neposredno pred početak nastupa ruskog hora, izrazio je zadovoljstvo zbog bogatog programa kojim Beograd slavi Dan pobede nad fašizmom. - Beograd je ponosan na svoju antifašističku… »

Vesti dana »