Повезане вести

Изгубила сам 3 сина! Сузана Манчић о трагедијама: Донели су ми да потпишем умрлицу, била сам у локви крви!

Изгубила сам 3 сина! Сузана Манчић о трагедијама: Донели су ми да потпишем умрлицу, била сам у локви крви!

Курир 09.05.2021
Водитељка Сузана Манчић испричала је у својој исповести да је годинама пре рођења ћерке Теодоре и Наталије, водила борбу за потомство. Наиме, три пута је изгубила бебу, а лекари су сва три пута рекли да је реч о синовима. "Ја… »
Сузана Манчић: Изгубила сам 3 сина, имала сам страшне болове

Сузана Манчић: Изгубила сам 3 сина, имала сам страшне болове

Нова 09.05.2021
Водитељка Сузана Манчић годинама пре но што је родила ћерке Теодоре и Наталије, како је испричала, крајем осамдесетих и почетком деведесетих изгубила три бебе. Након тешког периода који је преживела, Сузана је дуго водила битку… »
Изгубила сам 3 сина: Велика трагедија Сузане Манчић - Сурово је било када сам потписала умрлицу!

Изгубила сам 3 сина: Велика трагедија Сузане Манчић - Сурово је било када сам потписала умрлицу!

Мондо 09.05.2021
"Када су ми рекли да носим девојчицу, рекла сам да је то немогуће и заплакала као последња сељанка". "Када су ми рекли да носим девојчицу, рекла сам да је то немогуће и заплакала као последња сељанка". Водитељка Сузана… »

Вести дана »