Povezane vesti
Žarko Laušević mi je javio da sam dobio sina: Pele je imao 27 godina kad se porodila Olga, a evo kako se slaže sa ženom…
Kurir 09.05.2021
Dragan Petrović Pele otkrio je dosad nepoznate detalje svog privatnog života. Naime, on je dugi niz godina u braku sa glumicom Olgom Odanović sa kojom ima dvoje dece, a sada je ispričao kako je saznao da mu je žena trudna. Jakov i Lenka Sin mi se rodio u… »
Od lauševića sam saznao da sam dobio sina: Pele o ovim detaljima nikada nije pričao - otkrio i svoje loše uloge!
Mondo 09.05.2021
Glumac o lošim ulogama, prijateljstvu sa Žarkom Lauševićem, deci i prvim batinama koje je dobio od oca. Glumac o lošim ulogama, prijateljstvu sa Žarkom Lauševićem, deci i prvim batinama koje je dobio od oca. Glumac Dragan Petrović Pele ispričao je za… »
Vesti dana »
(Mape) izdržite još malo! Od danas kreće novi udar kiše, snega i hladnoće, ali! Preokret od ovog dana - končano sunce i skoro 25 u plusu
Blic pre 48 minutajoš 5 povezanih
Evo kako BiH slavi plasman na Svetsko prvenstvo: Puca se na sve strane, gori u Sarajevu, hiljade ljudi...
Telegraf pre 5 satijoš 10 povezanih
Oglasilo se VJT o protestima ispred Rektorata: Protiv svih koji su napali policiju biće preduzete mere
Nova pre 6 satijoš 1 povezana
Zelenski: Rusija možda planira opštu mobilizaciju; Moskva: Intenzivno radimo na zaštiti kritične infrastrukture
RTS pre 18 minutajoš 1 povezana