Povezane vesti
Žarko Laušević mi je javio da sam dobio sina: Pele je imao 27 godina kad se porodila Olga, a evo kako se slaže sa ženom…
Kurir 09.05.2021
Dragan Petrović Pele otkrio je dosad nepoznate detalje svog privatnog života. Naime, on je dugi niz godina u braku sa glumicom Olgom Odanović sa kojom ima dvoje dece, a sada je ispričao kako je saznao da mu je žena trudna. Jakov i Lenka Sin mi se… »
Od lauševića sam saznao da sam dobio sina: Pele o ovim detaljima nikada nije pričao - otkrio i svoje loše uloge!
Mondo 09.05.2021
Glumac o lošim ulogama, prijateljstvu sa Žarkom Lauševićem, deci i prvim batinama koje je dobio od oca. Glumac o lošim ulogama, prijateljstvu sa Žarkom Lauševićem, deci i prvim batinama koje je dobio od oca. Glumac Dragan Petrović Pele ispričao… »
Vesti dana »
Ukinut pritvor Ivanu Bjeliću i ostalima osumnjičenim za nasilničko ponašanje na protestu u Novom Sadu
Danas pre 1 satjoš 14 povezanih
Određeno zadržavanje mladiću zbog ubistva maloletnika u Leskovcu, naređena obdukcija
RTV pre 5 satijoš 28 povezanih
Izrael gađao liban uprkos primirju: Tvrde da je prekršeno ograničenje kretanja
Kurir pre 2 satajoš 24 povezane
"Njene stvari uzmem u ruke, mirišem i plačem": Reči majke Danke Ilić kidaju dušu: "Njen brat pita za nju, fali mi moje dete"
Blic pre 3 satajoš 24 povezane