Povezane vesti
Žarko Laušević mi je javio da sam dobio sina: Pele je imao 27 godina kad se porodila Olga, a evo kako se slaže sa ženom…
Kurir 09.05.2021
Dragan Petrović Pele otkrio je dosad nepoznate detalje svog privatnog života. Naime, on je dugi niz godina u braku sa glumicom Olgom Odanović sa kojom ima dvoje dece, a sada je ispričao kako je saznao da mu je žena trudna. Jakov i Lenka Sin mi se rodio u… »
Od lauševića sam saznao da sam dobio sina: Pele o ovim detaljima nikada nije pričao - otkrio i svoje loše uloge!
Mondo 09.05.2021
Glumac o lošim ulogama, prijateljstvu sa Žarkom Lauševićem, deci i prvim batinama koje je dobio od oca. Glumac o lošim ulogama, prijateljstvu sa Žarkom Lauševićem, deci i prvim batinama koje je dobio od oca. Glumac Dragan Petrović Pele ispričao je za… »
Vesti dana »
Mali jasno poručio: Aleksić da odgovori na pitanja o 1.000 evra, novcu i zemljištu
B92 pre 33 minutajoš 37 povezanih
Apoteka Beograd dobija novu šansu – Zarade do 15. septembra, početkom avgusta sredstva za nastavak rada
Biznis.rs pre 18 minutajoš 25 povezanih
(Foto, video) "Čulo se kao eksplozija" Napukli mostovi, srušene kuće, voz iskočio iz šina, ljudi zarobljeni u tržnom centru! Haos zbog razornog zemljotresa u Japanu
Blic pre 18 minutajoš 29 povezanih
RHMZ potvrdio: Srbiju očekuje najduži toplotni talas ove godine sa temperaturom do 42 stepena
Naslovi.ai pre 18 minutajoš 31 povezana