Povezane vesti
Majku ti j***m, nepismen si: Tviteraši žestoko isprozivali Ognjena Amidžića! Uzvratio im istom merom - pljušte psovke!
Mondo 09.05.2021
Nije im prećutao - MREŽE GORE! Nije im prećutao - MREŽE GORE! Voditelj Ognjen Amidžić prisetio se svoje pesme "Obala", te je na svom Tviter nalogu objavio delove stiha i napravio pravu pometnju. Ognjena su tviteraši žestoko napali da je nepismen zbog… »
Na Tviteru „razapinju“ Ognjena Amidžića: Nepismen si
Nova 09.05.2021
Korisnici Tvitera nazvali su voditelja Ognjena Amidžića "nepismenim", zbog toga što je nepravilno napisao stih iz svoje pesme "Obala". Umesto "fališ mi", voditelj je napisao "hvališ mi". „Hvališ mi ti, da produžiš sa mnom… „, napisao je voditelj u svom… »
Amidžića na Tviteru prozivaju da je nepismen: Voditelj nije mogao da prećuti, usledio komentar i brutalna psovka! (foto)
Kurir 09.05.2021
Ognjen Amidžić, redovno koristi društvenu mrežu Tviter, a sada se javio iz Egipta i napravio pravu pometnju. Voditelj je citirao stih jedne pesme ali je napravio grešku. Naime, Ognjena je jedan korisnik ove društvene mreže nazvao "nepismenim", a voditelj… »
Vesti dana »

Ekstremni toplotni talas u Srbiji sa temperaturama do 43 stepena i najavljenim osveženjem
Naslovi.ai pre 1 satjoš 71 povezana

Statistika: Negativni prirodni priraštaj u prvoj polovini 2025. godine 21.450 osoba
Beta pre 1 satjoš 26 povezanih

Aleksej Urusov novi predsednik, Dragutin Matanović prvi potpredsednik Odbora direktora NIS
Naslovi.ai pre 3 satajoš 23 povezane

Pojeftinjenje goriva: Koliko će vas koštati litar dizela i benzina ove nedelje?
Serbian News Media pre 2 satajoš 35 povezanih

Francuska najavljuje priznanje Palestine, međunarodne reakcije podeljene
Naslovi.ai pre 20 minutajoš 21 povezana