Повезане вести
Мајку ти ј***м, неписмен си: Твитераши жестоко испрозивали Огњена Амиџића! Узвратио им истом мером - пљуште псовке!
Мондо 09.05.2021
Није им прећутао - МРЕЖЕ ГОРЕ! Није им прећутао - МРЕЖЕ ГОРЕ! Водитељ Огњен Амиџић присетио се своје песме "Обала", те је на свом Твитер налогу објавио делове стиха и направио праву пометњу. Огњена су твитераши жестоко… »
На Твитеру „разапињу“ Огњена Амиџића: Неписмен си
Нова 09.05.2021
Корисници Твитера назвали су водитеља Огњена Амиџића "неписменим", због тога што је неправилно написао стих из своје песме "Обала". Уместо "фалиш ми", водитељ је написао "хвалиш ми". „Хвалиш ми ти, да продужиш са мном… „… »
Амиџића на Твитеру прозивају да је неписмен: Водитељ није могао да прећути, уследио коментар и брутална псовка! (фото)
Курир 09.05.2021
Огњен Амиџић, редовно користи друштвену мрежу Твитер, а сада се јавио из Египта и направио праву пометњу. Водитељ је цитирао стих једне песме али је направио грешку. Наиме, Огњена је један корисник ове друштвене мреже назвао… »
Вести дана »

"Идиоти, то значи рат Русије и НАТО": Прва реакција Москве на идеју да се затвори небо над западном Украјином
Блиц пре 1 сатјош 33 повезане

Пољопривредници испред Бановине: Не можемо да живимо од свог рада, ово је зулум
Бета пре 16 минутајош 48 повезаних

Руска обавештајна служба оптужује Европску унију да стоји иза протеста у Србији
Слободна Европа пре 1 сатјош 20 повезаних

Србију ће погодити снажан циклон: Олујно невреме већ захватило Европу, ево када стиже код нас
Мондо пре 1 сатјош 36 повезаних