Povezane vesti

Majku ti j***m, nepismen si: Tviteraši žestoko isprozivali Ognjena Amidžića! Uzvratio im istom merom - pljušte psovke!

Majku ti j***m, nepismen si: Tviteraši žestoko isprozivali Ognjena Amidžića! Uzvratio im istom merom - pljušte psovke!

Mondo 09.05.2021
Nije im prećutao - MREŽE GORE! Nije im prećutao - MREŽE GORE! Voditelj Ognjen Amidžić prisetio se svoje pesme "Obala", te je na svom Tviter nalogu objavio delove stiha i napravio pravu pometnju. Ognjena su tviteraši žestoko napali da je nepismen… »
Amidžića na Tviteru prozivaju da je nepismen: Voditelj nije mogao da prećuti, usledio komentar i brutalna psovka! (foto)

Amidžića na Tviteru prozivaju da je nepismen: Voditelj nije mogao da prećuti, usledio komentar i brutalna psovka! (foto)

Kurir 09.05.2021
Ognjen Amidžić, redovno koristi društvenu mrežu Tviter, a sada se javio iz Egipta i napravio pravu pometnju. Voditelj je citirao stih jedne pesme ali je napravio grešku. Naime, Ognjena je jedan korisnik ove društvene mreže nazvao "nepismenim", a… »
Na Tviteru „razapinju“ Ognjena Amidžića: Nepismen si

Na Tviteru „razapinju“ Ognjena Amidžića: Nepismen si

Nova 09.05.2021
Korisnici Tvitera nazvali su voditelja Ognjena Amidžića "nepismenim", zbog toga što je nepravilno napisao stih iz svoje pesme "Obala". Umesto "fališ mi", voditelj je napisao "hvališ mi". „Hvališ mi ti, da produžiš sa mnom… „, napisao je… »

Vesti dana »