Povezane vesti
Neverovatan kiks golmana Mačve i to na debiju: Crveni karton za mladog fudbalera već u 18 minutu! (video)
Hot sport 09.05.2021
Neiskustvo je izašlo na videlo. U toku je meč 36. kola Superlige između Mačve i Vojvodine. Gosti iz Novog Sada na poluvremenu vode 3:1, a dosadašnji tok meča obeležila je jedna nesvakidašnja situacija. Naime, mladi golman Mačve Filip Samurović napravio… »
Novi hit superlige - golman zaboravio gde se nalazi: Prvi meč u karijeri, pa crveni za 18 minuta zbog gluposti! (video)
Mondo 09.05.2021
Neće po dobrom pamtiti debi u Superligi... Neće po dobrom pamtiti debi u Superligi... Vojvodina je za samo 15 minuta srušila Mačvu i preko Čovića joj dala dva gola, a onda je Šapčane izneverio i golman Filip Samurović. Mladi čuvar mreže kome je tek 18… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza Srbije: Vrelo i suvo vreme danas, promena i pad temperature od nedelje uz nestabilno vreme
Naslovi.ai pre 20 minutajoš 32 povezane

Vuk Cvijić za N1: Bez ikakvog povoda policajac me poprskao nekim sredstvom, bio sam slep sat vremena
N1 Info pre 1 satjoš 9 povezanih

Crta podnela tri krivične prijave u vezi sa protestima u Novom Sadu, Beogradu i Vrbasu
N1 Info pre 2 satajoš 22 povezane

Infrastruktura železnice Srbije instalirala mernu opremu u Prokopu za praćenje bezbednosti konstrukcije
Naslovi.ai pre 57 minutajoš 18 povezanih

Tristan Vukčević otkrio šta je naučio od Jokića i Bogdana i zašto je odabrao Srbiju: „Grci su došli da me vide…“
Nova pre 14 minutajoš 42 povezane