Повезане вести

"Било је пољупца, али..." - након Весне се огласио Ђоле Ђогани: Открио све о снимку који је шокирао јавност!

"Било је пољупца, али..." - након Весне се огласио Ђоле Ђогани: Открио све о снимку који је шокирао јавност!

Мондо 09.05.2021
Након Весне огласио се и он. Након Весне огласио се и он. Након што се Весна Ђогани први пут огласила поводом снимка наводне преваре у којој је њен супруг ухваћен с непознатом женом, за коју се касније писало да је дугогодишња… »
Весна први пут о Ђолетовој превари: Није ми било свеједно

Весна први пут о Ђолетовој превари: Није ми било свеједно

Нова 09.05.2021
Након што је денсер Ђоле Ђогани ухваћен како се наводно љуби са непознатом женом, први пут за медије огласила се и његова невенчана супруга Весна Ђогани, која је са њим у заједници већ 20 година. Весна је на самом почетку… »
Питала сам ђолета кад су деца легла - имаш ли нешто да ми кажеш?! Весна Ђогани први пут о скандалу о превари!

Питала сам ђолета кад су деца легла - имаш ли нешто да ми кажеш?! Весна Ђогани први пут о скандалу о превари!

Мондо 09.05.2021
Певачица се први пут појавила у емисији и проговорила о скандалу. Певачица се први пут појавила у емисији и проговорила о скандалу. Весна и Ђоле Ђогани ових дана су у жижи јавности због наводне преваре у којој је денсер ухваћен с… »
Ђоле први пут пред камерама након скандала: Признао да је било пољупца из захвалности, открио да ли је тражио нову шансу од…

Ђоле први пут пред камерама након скандала: Признао да је било пољупца из захвалности, открио да ли је тражио нову шансу од…

Курир 09.05.2021
Весна Ђогани проговорила је први пут након снимака на којима се види како њен супруг Ђоле Ђогани љуби другу жену, а након ње је проговорио и Ђоле Ђогани. - Све је Весна рекла, шта ја друго да кажем? Она ме је питала, ја сам… »
Ђоле Ђогани се овако бранио након прича о превари: "То је монтажа, нема Весна шта да ми опрашта"

Ђоле Ђогани се овако бранио након прича о превари: "То је монтажа, нема Весна шта да ми опрашта"

Блиц 09.05.2021
Након што је денсер Ђоле Ђогани ухваћен како се наводно љуби са непознатом женом, он се први пут огласио за медије, те навео да није преварио своју невенчану супругу Весну. - Лепа монтажа. Прво се десио пољубац, па онда сам је… »
Разговарала сам са том женом, њен муж је љут! Весна о ђолетовој афери: Осећала сам се чудно, сви смо повређени!

Разговарала сам са том женом, њен муж је љут! Весна о ђолетовој афери: Осећала сам се чудно, сви смо повређени!

Курир 09.05.2021
Весна Ђогани проговорила је данас први пут након снимака на којима се види како њен супруг Ђоле Ђогани љуби другу жену. - Нажалост вест која је одјекнула је стварно шокантна. Морам да кажем да нема приче о било каквој превари… »
"Пољубац се јесте догодио": Весна Ђогани се огласила први пут након скандала

"Пољубац се јесте догодио": Весна Ђогани се огласила први пут након скандала

Вечерње новости 09.05.2021
Фото: Принтсцреен/Пинк - Ја морам да кажем да нема причи ни о каквој превари. Осећала сам се чудно. Овакав маркетинг не желим ни најгорем непријатељу. Људи који нас познају одмах су рекли да то није истина - рекла је Весна и… »

Вести дана »