Povezane vesti
Pitala sam đoleta kad su deca legla - imaš li nešto da mi kažeš?! Vesna Đogani prvi put o skandalu o prevari!
Mondo 09.05.2021
Pevačica se prvi put pojavila u emisiji i progovorila o skandalu. Pevačica se prvi put pojavila u emisiji i progovorila o skandalu. Vesna i Đole Đogani ovih dana su u žiži javnosti zbog navodne prevare u kojoj je denser uhvaćen s nepoznatom ženom… »
Vesna prvi put o Đoletovoj prevari: Nije mi bilo svejedno
Nova 09.05.2021
Nakon što je denser Đole Đogani uhvaćen kako se navodno ljubi sa nepoznatom ženom, prvi put za medije oglasila se i njegova nevenčana supruga Vesna Đogani, koja je sa njim u zajednici već 20 godina. Vesna je na samom početku razgovora demantovala… »
"Bilo je poljupca, ali..." - nakon Vesne se oglasio Đole Đogani: Otkrio sve o snimku koji je šokirao javnost!
Mondo 09.05.2021
Nakon Vesne oglasio se i on. Nakon Vesne oglasio se i on. Nakon što se Vesna Đogani prvi put oglasila povodom snimka navodne prevare u kojoj je njen suprug uhvaćen s nepoznatom ženom, za koju se kasnije pisalo da je dugogodišnja porodična… »
Razgovarala sam sa tom ženom, njen muž je ljut! Vesna o đoletovoj aferi: Osećala sam se čudno, svi smo povređeni!
Kurir 09.05.2021
Vesna Đogani progovorila je danas prvi put nakon snimaka na kojima se vidi kako njen suprug Đole Đogani ljubi drugu ženu. - Nažalost vest koja je odjeknula je stvarno šokantna. Moram da kažem da nema priče o bilo kakvoj prevari. Moj muž je iskren… »
Đole Đogani se ovako branio nakon priča o prevari: "To je montaža, nema Vesna šta da mi oprašta"
Blic 09.05.2021
Nakon što je denser Đole Đogani uhvaćen kako se navodno ljubi sa nepoznatom ženom, on se prvi put oglasio za medije, te naveo da nije prevario svoju nevenčanu suprugu Vesnu. - Lepa montaža. Prvo se desio poljubac, pa onda sam je odvezao. Nema šta… »
Đole prvi put pred kamerama nakon skandala: Priznao da je bilo poljupca iz zahvalnosti, otkrio da li je tražio novu šansu od…
Kurir 09.05.2021
Vesna Đogani progovorila je prvi put nakon snimaka na kojima se vidi kako njen suprug Đole Đogani ljubi drugu ženu, a nakon nje je progovorio i Đole Đogani. - Sve je Vesna rekla, šta ja drugo da kažem? Ona me je pitala, ja sam rekao da je sve u… »
"Poljubac se jeste dogodio": Vesna Đogani se oglasila prvi put nakon skandala
Večernje novosti 09.05.2021
Foto: Printscreen/Pink - Ja moram da kažem da nema priči ni o kakvoj prevari. Osećala sam se čudno. Ovakav marketing ne želim ni najgorem neprijatelju. LJudi koji nas poznaju odmah su rekli da to nije istina - rekla je Vesna i dodala: - Ovo nije… »
Vesti dana »
Na ovaj dan sledeće sedmice očekuje nas vremenski rolerkoster! Temperatura drastično pada, a onda će se promene samo nizati: Kiša, sneg, olujni udari vetra
Kurir pre 2 satajoš 29 povezanih
Parandilović: Smena direktora tehnike RTV-a je pokušaj prebacivanja krivice za tragediju
Danas pre 4 satijoš 20 povezanih
Bez pogodaka u duelu Azerbejdžana i Estonije u Ligi nacija
Sportski žurnal pre 1 satjoš 25 povezanih