Povezane vesti

Nenad Lalatović: ‘Daću im 50.000 evra da imaju za džeparac’

Nenad Lalatović: ‘Daću im 50.000 evra da imaju za džeparac’

Hot sport 09.05.2021
Uspešni stručnjak je potvrdio da odlazi iz kluba! Vojvodina je bila ubedljiva u Šapcu! Izrabranici Nenada Lalatovića su savladali Mačvu rezultatom 2:5. Šef stručnog štaba ekipe iz Novog Sada nije komentarisao potencijalni prelazak u Rad, ali je… »
Lalatović: Ako novi trener ponovi moje rezultate daću mu 50.000 evra

Lalatović: Ako novi trener ponovi moje rezultate daću mu 50.000 evra

Mozzart sport 09.05.2021
“Njemu i direktoru Kosanoviću da imaju za džeparac”, poručio trener Vojvodine. Strasti u Vojvodini se ne smiruju kako se sezona bliži kraju, štaviše, deluje kao da će krešendo tek da usledi. Lale su danas lagano pobedile Mačvu u Šapcu (5:2)… »
Lalatović ponovo u svom stilu: Ako novi trener ponovi rezultate kakve sam ja imao daću mu 50.000 evra za džeparac

Lalatović ponovo u svom stilu: Ako novi trener ponovi rezultate kakve sam ja imao daću mu 50.000 evra za džeparac

Večernje novosti 09.05.2021
FOTO: M. Vukadinović Temperamentni stručnjak nije želeo da potvrdi da će od naredne sezone voditi Rad, ali je istakao da sigurno odlazi sa klupe Vojvodine i da će teško bilo ko ponoviti rezultate kakve je on napravio sa ovim klubom. - Igrali smo… »
Idem i daću im 50.000 evra za džeparac: Lalatovićeva poruka novom treneru Vojvodine!

Idem i daću im 50.000 evra za džeparac: Lalatovićeva poruka novom treneru Vojvodine!

Mondo 09.05.2021
Šef struke "lala" polako se oprašta od Novosađana. Šef struke "lala" polako se oprašta od Novosađana Vojvodina je ubedljivo pobedila u nedelju na gostovanju Mačvi (5:2), a odlazeći trener "lala" Nenad Lalatović imao je poruku za svog naslednika… »

Vesti dana »