Povezane vesti
Lalatović: Ako novi trener ponovi moje rezultate daću mu 50.000 evra
Mozzart sport 09.05.2021
“Njemu i direktoru Kosanoviću da imaju za džeparac”, poručio trener Vojvodine. Strasti u Vojvodini se ne smiruju kako se sezona bliži kraju, štaviše, deluje kao da će krešendo tek da usledi. Lale su danas lagano pobedile Mačvu u Šapcu (5:2), a trener… »
Nenad Lalatović: ‘Daću im 50.000 evra da imaju za džeparac’
Hot sport 09.05.2021
Uspešni stručnjak je potvrdio da odlazi iz kluba! Vojvodina je bila ubedljiva u Šapcu! Izrabranici Nenada Lalatovića su savladali Mačvu rezultatom 2:5. Šef stručnog štaba ekipe iz Novog Sada nije komentarisao potencijalni prelazak u Rad, ali je istakao… »
Lalatović ponovo u svom stilu: Ako novi trener ponovi rezultate kakve sam ja imao daću mu 50.000 evra za džeparac
Večernje novosti 09.05.2021
FOTO: M. Vukadinović Temperamentni stručnjak nije želeo da potvrdi da će od naredne sezone voditi Rad, ali je istakao da sigurno odlazi sa klupe Vojvodine i da će teško bilo ko ponoviti rezultate kakve je on napravio sa ovim klubom. - Igrali smo dobro… »
Idem i daću im 50.000 evra za džeparac: Lalatovićeva poruka novom treneru Vojvodine!
Mondo 09.05.2021
Šef struke "lala" polako se oprašta od Novosađana. Šef struke "lala" polako se oprašta od Novosađana Vojvodina je ubedljivo pobedila u nedelju na gostovanju Mačvi (5:2), a odlazeći trener "lala" Nenad Lalatović imao je poruku za svog naslednika. On nije… »
Vesti dana »

Oglasio se NIS: Evo šta kažu o eventualnom odlaganju američkih sankcija
Kurir pre 11 minutajoš 42 povezane

"Kako nemate malo griže savesti": Rasprava poslanika u Skupštini Srbije, pominjao se Nacionalnom stadion, novi zakoni, pad nadstrešnice i "najsmešniji virus" (video)
Blic pre 1 satjoš 39 povezanih

Brzi Inter Regio vozovi od Inđije do Subotice počeli saobraćaj
In medija pre 47 minutajoš 31 povezana

Šotra je pred smrt zamolio samo za ovo Poslednja želja biće ispunjena; Lordan Zafranović obećao da će to učiniti evo o čemu je reč
Dnevnik pre 12 minutajoš 73 povezane