Повезане вести
Лик је класично смеће - Вук Моб жестоко испрозивао ша: Оплео по Алексићу и Тари као никада до сад!
Мондо 09.05.2021
Без длаке на језику. Без длаке на језику. Након што је Тара Симов после дисквалификације из Задруге отворила душу и за медије отворено говорила о казни и односу са својим ријалити дечком Ненадом Алексићем, њихов однос… »
Вук Моб без длаке на језику оцрнио репера! Оплео по Тари и Ша као никад досад: Он је смеће, упознао сам његову Ивану!
Курир 09.05.2021
Бивши ријалити учесник и репер Вук Моб се дотакао актуелне везе између Таре Симов и Ненада Алексића Ша. - Тара није цвећка. Мени је ње неко жао, она има 20 година, сви смо ми тада правили глупости, само што нисмо били на… »
Вести дана »
Иницијатива за опстанак пољопривредника Србије: Састанак са министром покушај да се креира привид договора
Нова економија пре 4 сатијош 22 повезане
Синдикати ГСП 'Београд': Шапић изнео нетачне податке о броју нових возила и возача
Бета пре 20 минутајош 30 повезаних
Лалатовић пред Војводину: Имају четири плана против мене и Новог Пазара
Радио сто плус пре 25 минутајош 27 повезаних
Америчке акције порасле након што је Врховни суд пресудио против Трампових царина
Инсајдер пре 19 минутајош 37 повезаних
Трампа управо питали да ли разматра ограничени напад на Иран: Овако је одговорио
Телеграф пре 2 сатајош 25 повезаних