Povezane vesti
Lik je klasično smeće - Vuk Mob žestoko isprozivao ša: Opleo po Aleksiću i Tari kao nikada do sad!
Mondo 09.05.2021
Bez dlake na jeziku. Bez dlake na jeziku. Nakon što je Tara Simov posle diskvalifikacije iz Zadruge otvorila dušu i za medije otvoreno govorila o kazni i odnosu sa svojim rijaliti dečkom Nenadom Aleksićem, njihov odnos komentarisao je i Vuk Mob… »
Vuk Mob bez dlake na jeziku ocrnio repera! Opleo po Tari i Ša kao nikad dosad: On je smeće, upoznao sam njegovu Ivanu!
Kurir 09.05.2021
Bivši rijaliti učesnik i reper Vuk Mob se dotakao aktuelne veze između Tare Simov i Nenada Aleksića Ša. - Tara nije cvećka. Meni je nje neko žao, ona ima 20 godina, svi smo mi tada pravili gluposti, samo što nismo bili na nacionalnoj televiziji da… »
Vesti dana »
Vanredno stanje u Južnoj Koreji: Kocka koja se predsedniku obila o glavu
BBC News pre 2 satajoš 44 povezane
Izrael izveo smrtonosne napade na centralnu Gazu, novi napadi na južni Liban, nasilje i na Zapadnoj obali
Glas Amerike pre 3 satajoš 19 povezanih
Advokat privedenog aktiviste: Dejan Bagarić u pritvoru da ne bi uticao na novinarku Informera
Danas pre 5 satijoš 14 povezanih
Stefanović pozvao izborne članove Visokog saveta tužilaštva da podnesu ostavke: „Odgovorni za atmosferu linča“
N1 Info pre 6 satijoš 14 povezanih