Повезане вести
Пирло остаје у јувеу до краја сезоне: Андреа има шансу да дође до Купа!
Хот спорт 10.05.2021
У Јувентусу влада немир због лоших игара, на почетку сезоне амбиције су биле велике али су се планови мењали а клуб је у кратком периоду остао без титуле у првенству али и без борбе за ушати трофеј. У клубу су свесни да је крај… »
Спреман отказ за пирла: Хрват вреба прилику у ниском старту
Вечерње новости 10.05.2021
Фото: ЕПА-ЕФЕ/ МАРИО ТАДДЕО Фудбал Италија тврди, позивајући се на угледну Ла Стампу, да је отказ спреман легендарном фудбалеру чија играчка каријера није баш кренула добро. Према истом извору, торински клуб тренутно разматра да… »
Пирло остаје у Јувентусу до краја сезоне
Дневник 10.05.2021
ТОРИНО: Фудбалски клуб Јувентус наводно је потврдио да ће тренер Андреа Пирло остати на клупи тима до краја сезоне, преносе италијански медији. Пирло је прошлог лета заменио Мауриција Сарија, али није оправдао очекивања… »
Пиоли: Ово је било близу савршенства! Малдини потврдио да Милан не мења тренера
Моззарт спорт 10.05.2021
Легенда Росонера дала пуну подршку искусном стручњаку чак иако не одведе свој тим до Лиге шампиона. Пољуљани Росонери попут Феникса издигли су се из пепела и разбили Јувентус са 3:0 у Торину и повећали шансе да наредне сезоне… »
Пирло преузео одговорност за дебакл, али не да оставку
Моззарт спорт 10.05.2021
"Када сам преузимао Јувентус у мислима сам имао другачији пројекат и мислио сам да ћу имати на располагању другу групу играча“, истакао је тренер Јувентуса. Јуветусова промашена сезона могла би да се заврши и без пласмана у Лигу… »
Милан одржао фудбалску лекцију јувентусу: "Росонери" славили у Торину, "старој дами" виси Лига шампиона (видео)
Вечерње новости 09.05.2021
Фото: ЕПА-ЕФЕ/АЛЕССАНДРО ДИ МАРЦО "Стара дама" се налази у великом проблему, пошто јој виси пласман у Лигу шампиона. Једно од највећих изненађења у свету фудбала било би то да тим Андрее Пирла остане без елитног такмичења… »
Вести дана »
СРБАТОМ: Нема повећане радијације у Србији због оштећења заштитне структуре Чернобила
Бета пре 1 сатјош 35 повезаних
Русија покренула велики ваздушни напад усред преговора између САД и Украјине о мировном плану
BBC News пре 14 минутајош 28 повезаних
Рођена у Обали Слоноваче, брани за Црну Гору и чини чуда против Србије: Крстила се после одбрана, па дала гол!
Телеграф пре 28 минутајош 30 повезаних