Povezane vesti
Tata mi je umro od tuge, a mene su se plašili: Neda Ukraden ogolila dušu i s knedlom u grlu govorila o najvećim gubicima
Mondo 10.05.2021
"Devedesete su godine koje bih najradija izbrisala, to su bile godine loših vesti". "Devedesete su godine koje bih najradija izbrisala, to su bile godine loših vesti". Neda Ukraden ogolila je dušu pred kamerama i sa s knedlom u grlu progovorila o… »
Otac mi je umro od tuge! Htela sam da odustanem od muzike, počeli su da me se plaše: Neda Ukraden o najvećim gubicima i…
Kurir 10.05.2021
Neda Ukraden u emotivnom razgovoru otkrila je teške detalje iz privatnog života. Pevačica kaže da joj je najteže palo kada je zbog ratova devedesetih morala da menja adrese. "To niko ne razume, ja kad sam izašla iz svog stana u Sarajeva, otišla sam u… »
Vesti dana »

„Onda poprimim taj vonj od baLJege, pa se osećam i ja“: Dugo nismo čuli gradonačelnika Šapića, a sad se vratio i opet ima novu reč VIDEO
Nova pre 2 satajoš 24 povezane

Novi Sad: Savet prihvatio inicijativu za spomenik žrtvama nadstrešnice, opozicija napustila sednicu
Beta pre 3 satajoš 23 povezane

Nestabilno i vetrovito vreme u Srbiji sa obilnim padavinama i najavom novog pogoršanja
Naslovi.ai pre 35 minutajoš 44 povezane

SAD i EU postigli trgovinski sporazum sa carinama od 15%, dok traju pregovori sa Kinom
Naslovi.ai pre 1 satjoš 63 povezane

Neviđeno interesovanje za Partizan - Oleksandrija! Crno-beli prinuđeni da ovo urade za meč sa Ukrajincima!
Večernje novosti pre 15 minutajoš 32 povezane