Povezane vesti
Zvezda Granda plakala na sceni: Pevala sam u staračkom domu
Nova 10.05.2021
Mlada zvezda Granda Svetlana Đukić u poslednjoj emitovanoj emisiji pevala je "Pevam za ljubavi stare" Snežane Đurišić i "Manastir" Mire Škorić, ali njena izvođenja nisu oduševila članove žirija, zbog čega se ona i rasplakala. „Prvi kandidat je jako bio… »
Takmičarka se rasplakala na sceni "Zvezda Granda": "Pevala sam u staračkom domu", Saša Popović odmah reagovao
Blic 10.05.2021
Takmičarka "Zvezda Granda" Svetlana Đukić u poslednjoj emitovanoj emisiji pevala je pesme "Pevam za ljubavi stare" Snežane Đurišić i "Manastir" Mire Škorić, međutim nisu se svima dopala njena izvođenja. - Prvi kandidat je jako bio indisponiran… »
Vesti dana »

"Ono što Rusija radi je odvratno": Tramp se oglasio posle žestokog napada na Kijev
Kurir pre 3 satajoš 5 povezanih

Protesti širom Srbije: Greta Tunberg u Beogradu, napravljen „Đacilend“ u Novom Pazaru (FOTO, VIDEO)
Danas pre 2 satajoš 3 povezane

Olivera Kovačević više nije urednica Pesme Evrovizije: „Smenjena sam zbog podrške studentima“
Nedeljnik pre 3 satajoš 1 povezana

"Prehlada na moru može doneti više koristi nego štete": Dr Milićević savetuje gde ne treba voditi decu pre letovanja
Blic pre 7 satijoš 1 povezana