Povezane vesti
Paket pomoći od Crvenog krsta za sve bebe koje se u Leskovcu rode u toku ove nedelje
Jugmedia 10.05.2021
Sve bebe koje se u porodilištu Opšte bolnice Leskovac rode u ovoj nedelji, od 8. do 15. maja, dobiće paket za svoje prve dane, od Crvenog krsta povodom Međunarodnog dana te organizacije. „To je jedna, meni bar za dugi niz godina, koliko sam proveo ovde u… »
Paketi za novorođenčad da nas bude više
OK radio 10.05.2021
Crveni krst Srbije i ove godine realizuje akciju "Paket za novorođenu bebu" sa motom "Da nas bude više" u nedelji Crvenog krsta od 8. do 15. maja 2021. godine, sa željom da se priključi borbi protiv "bele kuge" i realizaciji ciljeva Strategije… »
Vesti dana »
Pripadnici UKP ponovo u zgradi Filozofskog fakulteta u Beogradu
Radio 021 pre 9 minutajoš 11 povezanih
Student Lazar Dinić: Tukli me dok mi nisu polomili kosti glave i naterali da kažem "Aca predsednik"
Radio 021 pre 1 satjoš 5 povezanih
Vozači, naoružajte se strpljenjem Kolaps na Batrovcima: Ova grupa vozača na izlazu iz Srbije čekaju čak šest sati
Blic pre 2 satajoš 34 povezane
Astronauti misije Artemis II otkrili zabrinjavajući problem samo nekoliko trenutaka nakon poletanja na prvu misiju ka Mesecu posle 50 godina
Nova pre 54 minutajoš 46 povezanih
Tramp noćas proglašava kraj rata sa Iranom?! Prebaciće krivicu i optužiti NATO, zapretio i šokantnim postupkom koji može da promeni sve
Blic pre 39 minutajoš 39 povezanih