Повезане вести

Адвокат Милосављевић о нападу на Бориса милићевића: Нападач ће морати на робију због напада на функционера

Адвокат Милосављевић о нападу на Бориса милићевића: Нападач ће морати на робију због напада на функционера

Курир 10.05.2021
Борис Милићевић нападнут је синоћ, а према речима адвоката Милосављевића, нападачу прети казна и до три године затвора. Борис Милићевић, помоћник министра за људска и мањинска права и друштвени дијалог, који је јавности познат… »
Бранкица Јанковић о нападу на Бориса милићевића: Проблем напада на ЛГБТ популацију је проблем целог нашег друштва!

Бранкица Јанковић о нападу на Бориса милићевића: Проблем напада на ЛГБТ популацију је проблем целог нашег друштва!

Курир 10.05.2021
Бранкица Јанковић, повереница за заштиту равноправности рекла је да је добро што су припадници МУП-а веома брзо пронашла починиоца. Борис Милићевић, помоћник министра за људска и мањинска права и друштвени дијалог нападнут је… »
Нападнут помоћник министра за људска и мањинска права Борис Милићевић, СПС затражила да се нападач процесуира

Нападнут помоћник министра за људска и мањинска права Борис Милићевић, СПС затражила да се нападач процесуира

Данас 10.05.2021
Помоћник министра за људска и мањинска права и друштвени дијалог Борис Милићевић саопштио је на Твитеру да га је један мушкарац синоћ јурио да га избоде ножем. Милићевић је захвалио новобеоградској полицији на брзом хватању… »
СПС затражила да се процесуира нападач на функционера те странке Бориса Милићевића

СПС затражила да се процесуира нападач на функционера те странке Бориса Милићевића

Нови магазин 10.05.2021
Социјалистичка партија Србије (СПС) саопштила је данас да "најоштрије осудјује" напад на члана Председништва СПС и помоћника министра за људска и мањинска права и друштвени дијалог Бориса Милићевића, и затражила је од надлежних… »
Министарство најоштрије осудило напад на Бориса Милићевића

Министарство најоштрије осудило напад на Бориса Милићевића

РТВ 10.05.2021
БЕОГРАД - Министарство за људска и мањинска права и друштвени дијалог најоштрије осуђује напад на в.д. помоћника министра Бориса Милићевића, који се догодио синоћ у Новом Београду. Министарство поздравља брзу реакцију… »
Чомићкин помоћник и геј активиста нападнут ножем на улици

Чомићкин помоћник и геј активиста нападнут ножем на улици

Нова 10.05.2021
Помоћник министра за људска и мањинска права и друштвени дијалог Борис Милићевић објавио је данас на друштвеној мрежи Твитер да је нападнут у Новом Београду. Њега је, како је навео непознати мушкарац гађао предметом и јурио га… »
Помоћник министра Борис Милићевић: Мушкарац ме јурио да ме избоде

Помоћник министра Борис Милићевић: Мушкарац ме јурио да ме избоде

Слободна Европа 10.05.2021
Помоћник министра Србије за људска и мањинска права и друштвени дијалог Борис Милићевић објавио је на свом Твитер налогу да га је један мушкарац у недељу, 9. маја увече, јурио да га избоде ножем. Он је захвалио новобеоградској… »
"САД ћу да те закољем": Нападнут Борис Милићевић - помоћник министра за људска и мањинска права

"САД ћу да те закољем": Нападнут Борис Милићевић - помоћник министра за људска и мањинска права

Вечерње новости 10.05.2021
Фото: Принтсцреен/Јутјуб Како се наводи, непознати мушкарац га је прво гађао неким предметом, а затим је извукао но појурио за њим. Милићевић је, како стоји у службеној белешци, успео да побегне до свог стана и обавести полицију… »
Борис Милићевић: Мушкарац ме јурио да ме избоде ножем

Борис Милићевић: Мушкарац ме јурио да ме избоде ножем

Н1 Инфо 10.05.2021
Помоћник министра за људска и мањинска права и друштвени дијалог Борис Милићевић саопштио је на Твитеру да га је један мушкарац синоћ јурио да га избоде ножем. Милићевић је захвалио новобеоградској полицији на брзом хватању… »
САД ћу да те закољем, педеру! Бориса Милићевића човек гађао, а онда извукао нож!

САД ћу да те закољем, педеру! Бориса Милићевића човек гађао, а онда извукао нож!

Курир 10.05.2021
Борис Милићевић нападнут је синоћ на Новом Београду, око 21: 30 часова, а нападач је ухваћен исте вечери. Борис Милићевић, помоћник министра за људска и мањинска права и друштвени дијалог, који је јавности познат као ЛГБТ… »

Вести дана »