Povezane vesti
Preminuo otac Šaka Polumente
Nova 10.05.2021
Pevač Šako Polumenta objavio je na društvenim mrežama da mu je preminuo otac Muradif Polumenta. On je podelio emotivni snimak na kojem je pevao svom ocu. „Otišao je moj gospodin, moj ponos, moj idol, moja snaga i temelj porodice. Otišao si, oče moj. Svi… »
Tuga u domu šaka polumente: Preminuo mu je otac! Pevač skrhkan bolom - oprosti mi što te nisam zagrlio!
Mondo 10.05.2021
Ostavio potresnu poruku. Ostavio potresnu poruku. Pevač Šako Polumenta saopšto je tužnu vest, da mu je preminuo otac Muradif Polumenta. On se oglasio na Instagramu i podelio video sa ocem, a od njega se oprostio potresnom porukom. "Otišao je moj… »
Vesti dana »
BLISKOISTOČNI SUKOB - Tramp zapretio Iranu: Vreme vam ističe, bolje da požurite ili od vas neće ostati ništa; Iran uvodi nove procedure za prolaz brodova kroz Ormuski moreuz
RTV pre 3 satajoš 37 povezanih
'Slučaj Senjak': Policija pretražuje teren, pronađen automobil u vezi sa nestalim muškarcem
BBC News pre 3 satajoš 88 povezanih
Momci iz benda Lavina sleteli u Beograd nakon Evrovizije. Pometnja na aerodromu, svi gledaju u njih (video)
Blic pre 0 minutajoš 29 povezanih
Zvezdin remi bez golova – Vojvodina ugasila Partizanove nade i obezbedila drugo mesto
Sputnik pre 0 minutajoš 59 povezanih
Vanja Ilić poručio: Zaslužili smo plasman na SP, nek se raduje Srbija!
Kurir pre 1 satjoš 54 povezane