Povezane vesti
Preminuo otac Šaka Polumente
Nova 10.05.2021
Pevač Šako Polumenta objavio je na društvenim mrežama da mu je preminuo otac Muradif Polumenta. On je podelio emotivni snimak na kojem je pevao svom ocu. „Otišao je moj gospodin, moj ponos, moj idol, moja snaga i temelj porodice. Otišao si, oče moj. Svi… »
Tuga u domu šaka polumente: Preminuo mu je otac! Pevač skrhkan bolom - oprosti mi što te nisam zagrlio!
Mondo 10.05.2021
Ostavio potresnu poruku. Ostavio potresnu poruku. Pevač Šako Polumenta saopšto je tužnu vest, da mu je preminuo otac Muradif Polumenta. On se oglasio na Instagramu i podelio video sa ocem, a od njega se oprostio potresnom porukom. "Otišao je moj… »
Vesti dana »
"Ako ne budu oslobođeni, goreće Kosovo" Tači i bivše vođe OVK danas dobijaju presudu u Hagu za ratne zločine: Opsadno stanje u Prištini, Srbi strahuju da će biti mete
Blic pre 53 minutajoš 4 povezane
Temperatura skače na +32, RHMZ ponovo pali alarme! A onda se hladni front premešta i tačno ovog dana kreće zahlađenje
Blic pre 1 satjoš 9 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA Ukrajina nastavlja sa napadima na rafinerije; incidenti u Litvaniji i Danskoj, NATO i EU optužuju Rusiju
RTV pre 1 satjoš 1 povezana
Tenzije u Jemenu ne jenjavaju – Huti prete odgovorom; SAD: Saudijski naftovod biće obnovljen za nekoliko dana
RTS pre 23 minutajoš 1 povezana