Povezane vesti
Preminuo otac Šaka Polumente
Nova 10.05.2021
Pevač Šako Polumenta objavio je na društvenim mrežama da mu je preminuo otac Muradif Polumenta. On je podelio emotivni snimak na kojem je pevao svom ocu. „Otišao je moj gospodin, moj ponos, moj idol, moja snaga i temelj porodice. Otišao si, oče moj. Svi… »
Tuga u domu šaka polumente: Preminuo mu je otac! Pevač skrhkan bolom - oprosti mi što te nisam zagrlio!
Mondo 10.05.2021
Ostavio potresnu poruku. Ostavio potresnu poruku. Pevač Šako Polumenta saopšto je tužnu vest, da mu je preminuo otac Muradif Polumenta. On se oglasio na Instagramu i podelio video sa ocem, a od njega se oprostio potresnom porukom. "Otišao je moj… »
Vesti dana »

Građani i dalje ispred Skupštine Zaječara, konstitutivna sednica, ni dvanaest sati kasnije, ne počinje
Insajder pre 5 minutajoš 32 povezane

UKRAJINSKA KRIZA: Trampov plan da primora Putina da okonča rat – novi ultimatum Indiji zbog ruske nafte
RTV pre 3 satajoš 31 povezana

Šapić: Trg Nikole Pašića biće završen za dva dana, ne zna se kada će biti pušten saobraćaj zbog šatora
Insajder pre 4 satijoš 27 povezanih

Vladan Milojević gledao, ali ne Arnautovića i Krunića: Mondo sa treninga Zvezde u Poljskoj donosi dobre vesti
Mondo pre 15 minutajoš 31 povezana