Povezane vesti

Oglasila se majka pretučene devojčice u jajcu: Slično se dogodilo i mom sinu, otac nasilnice me je psovao i udario…

Oglasila se majka pretučene devojčice u jajcu: Slično se dogodilo i mom sinu, otac nasilnice me je psovao i udario…

Kurir 10.05.2021
Mirela Omerović, majka pretučene devojčice iz Jajca otkrila je kroz kakvu agoniju prolazi njena ćerka, ali i kompletna porodica. Javnost u BiH ostala je šokirana nakon što je objavljen stravičan snimak vršnjačkog nasilja na kojem se vidi kako devojčica… »
Majka pretučene devojčice u Jajcu: Ćerka ne vidi na jedno oko, vodim je u bolnicu

Majka pretučene devojčice u Jajcu: Ćerka ne vidi na jedno oko, vodim je u bolnicu

Telegraf 10.05.2021
Snimak na kojem se vidi kako devojčica tuče vršnjakinju šokirao je region. Mirela Omerović, majka pretučene devojčice iz Jajca, za portal " Avaza" potvrdila je da se s ćerkom trenutno nalazi u Hitnoj pomoći na pregledu. - Trenutno smo u Hitnoj, ja i… »
Devojčica pretučena u jajcu: Ogorčena majka: Ćerku vodim u bolnicu zbog povrede oka

Devojčica pretučena u jajcu: Ogorčena majka: Ćerku vodim u bolnicu zbog povrede oka

Blic 10.05.2021
Mirela Omerović, majka pretučene devojčice iz Jajca, potvrdila je da se ćerku koja je žrtva vršnjačkog nasilja morala odvesti na preled u Hitnu pomoć. - U Hitnoj smo, na pregledu. Bili smo kod psihijatra. Bila je na pregledu, ponovo joj je doktorka… »

Vesti dana »