Povezane vesti
Oglasila se majka pretučene devojčice u jajcu: Slično se dogodilo i mom sinu, otac nasilnice me je psovao i udario…
Kurir 10.05.2021
Mirela Omerović, majka pretučene devojčice iz Jajca otkrila je kroz kakvu agoniju prolazi njena ćerka, ali i kompletna porodica. Javnost u BiH ostala je šokirana nakon što je objavljen stravičan snimak vršnjačkog nasilja na kojem se vidi kako devojčica… »
Majka pretučene devojčice u Jajcu: Ćerka ne vidi na jedno oko, vodim je u bolnicu
Telegraf 10.05.2021
Snimak na kojem se vidi kako devojčica tuče vršnjakinju šokirao je region. Mirela Omerović, majka pretučene devojčice iz Jajca, za portal " Avaza" potvrdila je da se s ćerkom trenutno nalazi u Hitnoj pomoći na pregledu. - Trenutno smo u Hitnoj, ja i… »
Devojčica pretučena u jajcu: Ogorčena majka: Ćerku vodim u bolnicu zbog povrede oka
Blic 10.05.2021
Mirela Omerović, majka pretučene devojčice iz Jajca, potvrdila je da se ćerku koja je žrtva vršnjačkog nasilja morala odvesti na preled u Hitnu pomoć. - U Hitnoj smo, na pregledu. Bili smo kod psihijatra. Bila je na pregledu, ponovo joj je doktorka… »
Vesti dana »
Teško ubistvo u Čačku u blizini Osnovne škole Filip Filipović
Ozon press pre 58 minutajoš 30 povezanih
"Borićemo se koliko god bude bilo potrebno" Portparol iranskog ministarstva otkrio da li su pregovori na pomolu
Blic pre 2 satajoš 24 povezane
"Ne damo vam Akademiju": U utorak javni čas ispred Galerije AUNS, pokrenute peticije za očuvanje dva prostora koje koriste studenti i profesori
Moj Novi Sad pre 5 satijoš 11 povezanih
Sve o filmu "One Battle After Another" koji je obrisao pod konkurencijom: Osvojio 6 Oskara, niko nije imao šansu!
Mondo pre 5 satijoš 65 povezanih