Povezane vesti
Janjuš odlučio da zaprosi Maju Marinković! Objavio tačan datum veridbe, evo kada planira da joj stavi prsten na ruku
Blic 10.05.2021
Marko Janjušević Janjuš poverio se Drvetu mudrosti da planira da veri Maju Marinković, iako mu njihov turbulentan odnos stvara glavobolju. - Nemam mira od nje, smršao sam 10 kilograma, a ona me samo zaskače, imamo odnose četiri puta dnevno. Ne znam kako… »
Janjuš trača maju, pa ne može niže da padne: Čas hoće da je veri za njen rođendan, čas bi da je šutne (video)
Kurir 10.05.2021
Marko Janjušević Janjuš razgovarao je sa Drvetom mudrosti o njegovom odnosu sa Majom Marinković. On se požalio na njeno ponašanje, a onda je pravio plan za njen rođendan. "Jao Drvo ja ne znam šta ću više. Nemam mira od nje, smršao sam 10kilograma, a ona… »
Vesti dana »
Nove cene goriva u Srbiji: evrodizel pojeftinio, benzin ostao isti
Naslovi.ai pre 56 minutajoš 37 povezanih
Direktor NIS-a: I dalje postoji šansa da dobijemo licencu OFAC-a za nastavak rada
Bloomberg Adria pre 21 minutajoš 19 povezanih
Oblačno i kišovito vreme u Srbiji uz olujni jugoistočni vetar i narandžasti meteo-alarm na jugu Banata
Naslovi.ai pre 26 minutajoš 28 povezanih
Netfliks preuzima Vorner bros u transakciji vrednoj 82,7 milijardi dolara
RTV pre 41 minutajoš 32 povezane
Odbor nije usvojio listu kandidata za izbor člana Saveta REM-a iz nacionalnih manjina
Euronews pre 3 satajoš 22 povezane