Povezane vesti
Janjuš odlučio da zaprosi Maju Marinković! Objavio tačan datum veridbe, evo kada planira da joj stavi prsten na ruku
Blic 10.05.2021
Marko Janjušević Janjuš poverio se Drvetu mudrosti da planira da veri Maju Marinković, iako mu njihov turbulentan odnos stvara glavobolju. - Nemam mira od nje, smršao sam 10 kilograma, a ona me samo zaskače, imamo odnose četiri puta dnevno. Ne znam kako… »
Janjuš trača maju, pa ne može niže da padne: Čas hoće da je veri za njen rođendan, čas bi da je šutne (video)
Kurir 10.05.2021
Marko Janjušević Janjuš razgovarao je sa Drvetom mudrosti o njegovom odnosu sa Majom Marinković. On se požalio na njeno ponašanje, a onda je pravio plan za njen rođendan. "Jao Drvo ja ne znam šta ću više. Nemam mira od nje, smršao sam 10kilograma, a ona… »
Vesti dana »
Fajnenšel tajms: Naftna kompanija iz Abu Dabija glavni kandidat za kupovinu ruskog udela u NIS-u
Danas pre 2 satajoš 16 povezanih
Hoće li se evro i danas prodavati po 120 dinara: Koliki kurs smeju da zaračunavaju menjačnice
Glas Zaječara pre 1 satjoš 7 povezanih
Zaraženo više od 400 mališana, čak 14 žarišta u Beogradu: Kako da prepoznate dečje gliste i kako se leče
Nova pre 1 satjoš 3 povezane
„Pazite na Vučićevu novu nadrealnu ideju“: Jutarnji list o sastanku predsednika Srbije sa fon der Lajen
Danas pre 1 satjoš 20 povezanih