Povezane vesti
Janjuš odlučio da zaprosi Maju Marinković! Objavio tačan datum veridbe, evo kada planira da joj stavi prsten na ruku
Blic 10.05.2021
Marko Janjušević Janjuš poverio se Drvetu mudrosti da planira da veri Maju Marinković, iako mu njihov turbulentan odnos stvara glavobolju. - Nemam mira od nje, smršao sam 10 kilograma, a ona me samo zaskače, imamo odnose četiri puta dnevno. Ne znam kako… »
Janjuš trača maju, pa ne može niže da padne: Čas hoće da je veri za njen rođendan, čas bi da je šutne (video)
Kurir 10.05.2021
Marko Janjušević Janjuš razgovarao je sa Drvetom mudrosti o njegovom odnosu sa Majom Marinković. On se požalio na njeno ponašanje, a onda je pravio plan za njen rođendan. "Jao Drvo ja ne znam šta ću više. Nemam mira od nje, smršao sam 10kilograma, a ona… »
Vesti dana »
Marta Kos prenela Ani Brnabić zabrinutost EU zbog koraka vlasti Srbije da suzbiju nezavisno sudstvo
Beta pre 1 satjoš 29 povezanih
BLOG UŽIVO: Iran potvrdio da je ubijen ministar obaveštajnih poslova; Tramp: SAD bi mogle da završe sa Iranom i ostave saveznicima da brinu o Ormuzu
Insajder pre 32 minutajoš 60 povezanih
Štek pun bele tehnike i mobilnih telefona: Policija "pokvarila" planove trojci švercera, ostali bez milion dinara
Mondo pre 3 satajoš 27 povezanih
Potpisan ugovor sa Azvirtom o projektovanju i izgradnji brze saobraćajnice Osmeh Vojvodine
Nova ekonomija pre 3 satajoš 29 povezanih
Ministarstvo kulture: Požar na krovu paviljona Srbije u Veneciji izbio tokom renoviranja
Radio sto plus pre 5 satijoš 28 povezanih