Повезане вести
Називате ме ментално болесном, а ја сам најпаметнија: Цимери осули паљбу на Миљану због Кристијана, Кулићева направила хаос!
Курир 10.05.2021
Након расподеле буџета овонедељног вође Кристијана Голубовића, ријалити учесници јавили су се да прокоментаришу исту, па је Сандра Решић устала прва да образложи своју увреду због малог буџета. - Осврнућу се на пар буџета… »
Ша, уканалио си се! Ниси повукао ручну! Кристијан урнисао репера због Таре и понашања које има у ријалитију: Ви сте…
Курир 10.05.2021
- Фран Пујас, теби на муку кад седнем са малим буџетом! Данас су пали балони и златно Ша, тако да и за њега мали буџет! Ша уканалио си се, али као и Алену и Јањушу сам причао као и мени што су могли да причају за Кристину… »
Нема пипања и љубљења, објављујем раскид! САД сам стари Кристијан: Голубовић сасуо све Кристини у лице, моли жену за…
Курир 10.05.2021
Кристијан Голубовић делио је буџете, а сви су чекали да виде шта ће рећи Кристини Спалевић. Прво је Кристијан поделио буџет Филипу Цару. "Задњи велики буџет, мом брату из Црквенице. Имате ту ноту, одређени део комплекса који… »
Ниш због тебе има велике трауме, жао ми је твојих родитеља! Кристијан оплео по Миљани: Нервира ме, навео сам је као најгору!…
Курир 10.05.2021
У току расподеле буџета, овонедељни вође Кристијан Голубовић је устао па је оплео по цимерки Миљани Кулић. - Ђедовић и Мића средњи, дао бих више али не могу али сте ми јако драги! Морам да дам средњи и ако ме нервира и навео… »
Твој отац је скочио на мене два пута, али он је мој! Кристијан се присетио окршаја са Османом Карићем и показао какав је човек!…
Курир 10.05.2021
У Белој кући се одржава расподела буџета, овонедељног вође Кристијана Голубовића, а он се присетио окршаја који је имао са Османом Карићем. - Не могу да не дам Гаги, ја њу волим напатила се у животу и живела је на селу, а… »
Кики голубовић је нови вођа и већ је почео да решета: Ријалити учесник поделио прве велике буџете, они су их добили! (видео)…
Курир 10.05.2021
Бранислав Брендон Радонић који је напустио ријалити поставио је за вођу Кристијана Голубовића. Он ће по свом нахођењу поделити новац сваком од задругара, а притом и образложити своје одлуке. "Ја увек дајем пабу највеће буџете… »
Вести дана »
Добро дошли у 90-е: Нема девиза ни бензина, а стиже и Карићева БК телевизија. Вучић, Дачић и Шешељ нису ни одлазили
Нова пре 1 сатјош 46 повезаних
Министарка Софронијевић за ТВ Прва: "Невероватан одзив грађана - више од 14.000 пријава" ВИДЕО
Б92 пре 1 сатјош 123 повезане
Одржан састанак Зеленског са европским лидерима о мировном плану за Украјину
Бета пре 1 сатјош 76 повезаних
Саша Обрадовић забринут: Следи дерби, а повредио се Грејем, али и још двојица играча!
Хот спорт пре 8 минутајош 52 повезане