Povezane vesti
Pucnjava u Holivudu, ubijena jedna osoba, tri ranjene
RTV 10.05.2021
LOS ANĐELES - Jedna osoba je ubijena, a tri su ranjene u pucnjavi na zabavi prepunoj ljudi u stambenoj oblasti Holivuda u Los Anđelesu, saopštile su vlasti. Sumnja se da su pucnjavu izazvala dvojica naoružanih muškaraca, koja su došla na zabavu u blizini… »
Pucnjava posle rasprave u Holivudu, jedna osoba ubijena
RTS 10.05.2021
Jedan muškarac ubijen je u pucnjavi na skupu u Holivudu, a još trojica su hospitalizovana sa prostrelnim ranama. Pripadnik vatrogasne službe Los Anđelesa Brajan Hamfri rekao je da je pucnjavi prethodila rasprava na skupu. Prema rečima službenika… »
Vesti dana »
VJT: Policija nije upala na Filozofski, pozvana je da preuzme Pravilnik o bezbednosti
Beta pre 3 minutajoš 32 povezane
“Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti”: Stravično iskustvo studenta Lazara tokom izbornog dana u Boru
Nova pre 3 satajoš 6 povezanih
AMSS upozorava: Promenljivo vreme otežava vožnju, kamioni čekaju i do šest sati na granici
Newsmax Balkans pre 4 satijoš 34 povezane
'Ovo je za celo čovečanstvo': Prva misija sa posadom ka Mesecu posle više od 50 godina
BBC News pre 58 minutajoš 51 povezana
"Gde su Irancima ratni brodovi, avioni?" Komandant CENTCOM: Napredak je neporeciv! Uništeni su im PVO sistemi! (video, foto)
Kurir pre 13 minutajoš 49 povezanih