Povezane vesti
Srdačan susret prvojerarha SPC i Saše matića: Drago mi je što patrijarh Porfirije voli moje pesme!
Kurir 10.05.2021
Jedan od naših najpopularnijih pevača u regionu, Saša Matić uživao je na rođendanskoj zabavi koja je organizovala njegova prijateljica. Na rođendanskoj večeri koju je organizovala poznata zagrebačka ugostiteljka, prisustvovao je i Njegova svetost… »
Matić uživao u društvu patrijarha Porfirija: Bila mi je čast
Nova 10.05.2021
Jedan od naših najpopularnijih pevača u regionu, Saša Matić uživao je na rođendanskoj zabavi koja je organizovala njegova prijateljica. Na rođendanskoj večeri koju je organizovala poznata zagrebačka ugostiteljka, prisustvovao je i Njegova svetost… »
Vesti dana »
Đedović Handanović : Do kraja dana predložićemo MOL-u konačan stav o NIS-u, odgovor u ponedeljak
Insajder pre 50 minutajoš 16 povezanih
U Srbiju stiže ekstremno jaka oluja: Od grmljavine će da se tresui prozori, a pljuskovi će napraviti "vodeni zid"
Mondo pre 1 satjoš 17 povezanih
Tramp će trampiti Tajvan za bolji odnos s Kinom? Si pokazao gde živi i obećao poklon iz carske bašte, nakon čajanke i ručka šef Bele kuće odleteo za Ameriku
Kurir pre 11 minutajoš 14 povezanih
Beograd uzvratio Podgorici: Zadajete nepotreban udarac međudržavnim odnosima sa Srbijom
Sputnik pre 36 minutajoš 10 povezanih