Повезане вести
Наћи ћу те, то ће ти бити последње - Кристијан запретио Мини Врбашки: Након бруталног сукоба јој се унео у фацу! Видео
Мондо 10.05.2021
Голубовић јој пришао први пут након свађе. Голубовић јој пришао први пут након свађе. У току расподеле овонедељног буџета дошло је до жестоког сукоба између Мине Врбашки и актуелног вође Кристијана Голубовића. Подсећамо, Мина… »
Кунем Ти се у двоје деце, наћи ћу те кад изађем! Након сукоба, Кристијан се унео Мини у фацу и запретио јој: Она се следила…
Курир 10.05.2021
Мина Врбашки је лежала на гарнитури и гледала серију, када јој је пришао Кристијан Голубовић, први пут после данашњег сукоба. - Кунем ти се у двоје деце, кад изађем, наћи ћу те. Онда ћеш да ми поновиш ово што си ми рекла. Не… »
Кристијан наставио да урла и хистерише због мине! Голубовић: Ја са њом никада не бих спавао, јер она има минимум три…
Курир 10.05.2021
Након сукоба са Мином Врбашки, Кристијан Голубовић се осамио испред продавнице са Филипом Царем, са којим је причао о Мини. - Ја сам хтео Миљани да дам велики буџет како бих изазвао ово, а сада када су јој родитељи болесни сви… »
Мина показала зубе Кристијану, он као фурија,: скочио на њу: Обезбеђење га једва задржало, он вређа и прети: "Продаћу те на…
Блиц 10.05.2021
У ријалитију је дошло до жестоког сукоба између Кристијана Голубовића и Мине Врбашки, а Голубовић је кренуо на њу, обезбеђење је морало да реагује. Разлог свађе је незадовољство поделом Кристијановог буџета. "Ти си криминалац… »
Вести дана »
Трамп: Европљани су слаби, Русија има снажну позицију у рату против Украјине
Бета пре 1 сатјош 33 повезане
Вучић: Три могуће опције за НИС, све мора бити решено до 15. јануара, спремни смо да платимо…
Морава инфо пре 13 минутајош 26 повезаних
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 1 сатјош 34 повезане
Почетак примене Закона "Свој на своме" са преко 45.000 пријава за упис права својине у Србији
Наслови.аи пре 1 сатјош 46 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 3 сатајош 31 повезана