Повезане вести

Наћи ћу те, то ће ти бити последње - Кристијан запретио Мини Врбашки: Након бруталног сукоба јој се унео у фацу! Видео

Наћи ћу те, то ће ти бити последње - Кристијан запретио Мини Врбашки: Након бруталног сукоба јој се унео у фацу! Видео

Мондо 10.05.2021
Голубовић јој пришао први пут након свађе. Голубовић јој пришао први пут након свађе. У току расподеле овонедељног буџета дошло је до жестоког сукоба између Мине Врбашки и актуелног вође Кристијана Голубовића. Подсећамо, Мина… »
Кунем Ти се у двоје деце, наћи ћу те кад изађем! Након сукоба, Кристијан се унео Мини у фацу и запретио јој: Она се следила…

Кунем Ти се у двоје деце, наћи ћу те кад изађем! Након сукоба, Кристијан се унео Мини у фацу и запретио јој: Она се следила…

Курир 10.05.2021
Мина Врбашки је лежала на гарнитури и гледала серију, када јој је пришао Кристијан Голубовић, први пут после данашњег сукоба. - Кунем ти се у двоје деце, кад изађем, наћи ћу те. Онда ћеш да ми поновиш ово што си ми рекла. Не… »
Кристијан наставио да урла и хистерише због мине! Голубовић: Ја са њом никада не бих спавао, јер она има минимум три…

Кристијан наставио да урла и хистерише због мине! Голубовић: Ја са њом никада не бих спавао, јер она има минимум три…

Курир 10.05.2021
Након сукоба са Мином Врбашки, Кристијан Голубовић се осамио испред продавнице са Филипом Царем, са којим је причао о Мини. - Ја сам хтео Миљани да дам велики буџет како бих изазвао ово, а сада када су јој родитељи болесни сви… »
Мина показала зубе Кристијану, он као фурија,: скочио на њу: Обезбеђење га једва задржало, он вређа и прети: "Продаћу те на…

Мина показала зубе Кристијану, он као фурија,: скочио на њу: Обезбеђење га једва задржало, он вређа и прети: "Продаћу те на…

Блиц 10.05.2021
У ријалитију је дошло до жестоког сукоба између Кристијана Голубовића и Мине Врбашки, а Голубовић је кренуо на њу, обезбеђење је морало да реагује. Разлог свађе је незадовољство поделом Кристијановог буџета. "Ти си криминалац… »

Вести дана »