Повезане вести
Петар Стругар добио другог сина: „Срећан сам и уживам“
Нова 10.05.2021
Глумац Петар Стругар, недавно је постао отац други пут. Добио је другог наследника са јавности непознатом Ољом. „Да, тачно је да сам добио другог сина. Срећан сам и уживам у томе. То је све што ћу рећи на ову тему“, рекао је… »
Петар Стругар постао отац други пут! Глумац добио сина! Огласио се и открио како се осећа!
Курир 10.05.2021
Глумац Петар Стругар, недавно је постао отац други пут, а како наводи срећан је због тога. - Да тачно је да сам добио другог сина. Срећан сам и уживам у томе. То је све што ћу рећи на ову тему - рекао је кратко Петар Стругар… »
Петар Стругар добио друго дете: Дуго се спекулисало о његовој новој девојци - сада се огласио и открио све!
Мондо 10.05.2021
Глумац поново постао отац. Глумац поново постао отац. Петар Стругар добио је другог сина, а радост и срећу због принове поделио је са домаћим медијима. Наиме, он је истакао да је срећан због доласка Ива, али да девојку Ољу не… »
Вести дана »
БЛОГ УЖИВО Студенти обишли круг и вратили се до Правног факултета са снажном поруком: „Стојимо сви заједно до испуњења студентских захтева јер правници и даље хоће правду“
Нова пре 8 минутајош 26 повезаних
Зеленски одмах реаговао после пацке Трампа! Нагли заокрет Кијева, избори могу бити одржани за 60 до 90 дана!
Курир пре 14 минутајош 40 повезаних
Вучић опет прети Русима због НИС: Ми ћемо морати да делујемо као држава... Ако се деси, то ће бити за 37 дана
Правда пре 5 сатијош 27 повезаних
Пријављено више од 45.000 објеката, више од половине електронским путем! Министарка Софронијевић: Процедура је једноставна, пријава могућа у општинама и Пошти
Курир пре 8 минутајош 55 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 6 сатијош 32 повезане