Povezane vesti
Petar Strugar dobio drugog sina: „Srećan sam i uživam“
Nova 10.05.2021
Glumac Petar Strugar, nedavno je postao otac drugi put. Dobio je drugog naslednika sa javnosti nepoznatom Oljom. „Da, tačno je da sam dobio drugog sina. Srećan sam i uživam u tome. To je sve što ću reći na ovu temu“, rekao je Petar za Nova.rs. Saznanje… »
Petar Strugar postao otac drugi put! Glumac dobio sina! Oglasio se i otkrio kako se oseća!
Kurir 10.05.2021
Glumac Petar Strugar, nedavno je postao otac drugi put, a kako navodi srećan je zbog toga. - Da tačno je da sam dobio drugog sina. Srećan sam i uživam u tome. To je sve što ću reći na ovu temu - rekao je kratko Petar Strugar, koji iz braka sa koleginicom… »
Petar Strugar dobio drugo dete: Dugo se spekulisalo o njegovoj novoj devojci - sada se oglasio i otkrio sve!
Mondo 10.05.2021
Glumac ponovo postao otac. Glumac ponovo postao otac. Petar Strugar dobio je drugog sina, a radost i sreću zbog prinove podelio je sa domaćim medijima. Naime, on je istakao da je srećan zbog dolaska Iva, ali da devojku Olju ne želi da eksponira jer ona… »
Vesti dana »
Premijer Jermenije Pašinjan proglasio pobedu na parlamentarnim izborima
Newsmax Balkans pre 5 minutajoš 34 povezane
Razoran zemljotres pogodio Filipine: Najmanje 12 poginulih i više od 200 povređenih; Upozorenje na opasnost od cunamija
Insajder pre 30 minutajoš 30 povezanih
Iran napao sever Izraela, Tel Aviv uzvratio udarima na više iranskih gradova
BBC News pre 45 minutajoš 13 povezanih
Izmenjen režim saobraćaja na auto-putu kod Velike Plane zbog radova
Insajder pre 2 satajoš 13 povezanih