Повезане вести

Петар Стругар добио другог сина: „Срећан сам и уживам“

Петар Стругар добио другог сина: „Срећан сам и уживам“

Нова 10.05.2021
Глумац Петар Стругар, недавно је постао отац други пут. Добио је другог наследника са јавности непознатом Ољом. „Да, тачно је да сам добио другог сина. Срећан сам и уживам у томе. То је све што ћу рећи на ову тему“, рекао је… »
Петар Стругар постао отац други пут! Глумац добио сина! Огласио се и открио како се осећа!

Петар Стругар постао отац други пут! Глумац добио сина! Огласио се и открио како се осећа!

Курир 10.05.2021
Глумац Петар Стругар, недавно је постао отац други пут, а како наводи срећан је због тога. - Да тачно је да сам добио другог сина. Срећан сам и уживам у томе. То је све што ћу рећи на ову тему - рекао је кратко Петар Стругар… »
Петар Стругар добио друго дете: Дуго се спекулисало о његовој новој девојци - сада се огласио и открио све!

Петар Стругар добио друго дете: Дуго се спекулисало о његовој новој девојци - сада се огласио и открио све!

Мондо 10.05.2021
Глумац поново постао отац. Глумац поново постао отац. Петар Стругар добио је другог сина, а радост и срећу због принове поделио је са домаћим медијима. Наиме, он је истакао да је срећан због доласка Ива, али да девојку Ољу не… »

Вести дана »