Povezane vesti

Milica saznala da je Strugar dobio sina: Nek je živ i zdrav

Nova 11.05.2021
Pevačica Milica Todorović prokomentarisala je vest da je njen bivši dečko, glumac Petar Strugar, dobio drugo dete sa dugogodišnjom poznanicom. Petrova poslednja javna veza bila je upravo sa Milicom, koja u je uputila čestitke nakon što je saznala… »

Milica Todorović čula da joj je bivši u tajnosti dobio dete: Oglasila se i poslala mu poruku - Evo šta mu je poželela

Mondo 11.05.2021
Kratka, ali jasna poruka. Kratka, ali jasna poruka. Glumac Petar Strugar, nedavno je dobio drugo dete s dugogodišnjom poznanicom Oljom, iako javnost nije znala ni da je glumac u vezi, kao ni da mu je izabranica u drugom stanju. Sinu su dali ime kratko… »

Oglasila se Milica Todorović nakon što je saznala da joj je bivši dobio dete: Pevačica je petru strugaru poželela samo…

Kurir 11.05.2021
Tokom prethodne noći kao bomba je odjeknula vest da je glumac Petar Strugar postao otac po drugi put, s obzirom na to da niko nije znao ni da je u vezi, a ni da mu je izabranica u drugom stanju. Njegova poslednja javna veza bila je ona sa pevačicom… »

Milica Todorović saznala da je Petar Strugar dobio dete: Bivšem poželela samo jedno

Blic 11.05.2021
Petar Strugar dobio je drugo dete, a s obzirom na to da niko nije znao ni da je u vezi, a ni da mu je izabranica u drugom stanju, mnogi su bili iznenađeni ovom vešću. Njegova poslednja javna veza bila je ona sa pevačicom Milicom Todorović. Nakon što… »

Bivši postao otac drugi put - evo šta je rekla o tome: Milica Todorović za "Novosti" o vesti da je Petar Strugar dobio sina

Večernje novosti 11.05.2021
Foto: Instagram Milica Todović i Petar Stugar bili su nekoliko meseci u emotivnoj vezi. Iako se o pravom razlogu raskida bivši par nije izjašnjavao, Milica je jednom prilikom vezu sa Petrom na duhovit način prokomentarisala kao grešku. Kada je u… »

Saznajemo! Strugar dobio drugog sina Glumac uspešno sakrio novu devojku, ali i njenu trudnoću, sada ne krije "srećan sam i…

Blic 11.05.2021
Glumac je potvrdio naša saznanja i istakao da je srećan zbog dolaska Iva, ali da devojku Olju ne želi da eksponira jer ona nije deo javnog života. Harizmatični glumac Petar Strugar, nedavno je dobio drugog naslednika sa dugogodišnjom poznanicom… »

Petar Strugar krio da je postao tata, drugom sinu dao ime od 3 slova: Staro je i znači "Bog je milostiv"!

Mondo 11.05.2021
Prvom sinu dao ime Zarije. Prvom sinu dao ime Zarije. Glumac Petar Strugar, nedavno je dobio drugo dete s dugogodišnjom poznanicom Oljom, a sada je poznato i koje ime su dali nasledniku. U pitanjuje kratko ime od samo tri slova - Ivo. Ovo muško ime je… »

Petar Strugar je krio da je sa Oljom dobio drugog sina, a dali su mu ime od tri slova koje znači: "Bog je milostiv"

Blic 11.05.2021
Glumac Petar Strugar, nedavno je dobio drugog naslednika sa dugogodišnjom poznanicom Oljom, a nasledniku su dali staro ime od tri slova, Ivo. Naime, Ivo je muško ime hebrejskog porekla. Nastalo je od hebrejske reči koja znači "Bog je milostiv", a… »

Petar Strugar dobio drugog sina: Glumac uspešno krio novu devojku i njenu trudnoću, sada otvoreno kaže - Srećan sam i…

Večernje novosti 10.05.2021
Foto: Printscreen/Jutjub - Da tačno je da sam dobio drugog sina. Srećan sam i uživam u tome. To je sve što ću reći na ovu temu - rekao je kratko Petar Strugar, koji iz braka sa koleginicom Ivanom Nikolić ima sina Zariju. Saznanje da će dobiti… »

Vesti dana »