Повезане вести

Милица сазнала да је Стругар добио сина: Нек је жив и здрав

Милица сазнала да је Стругар добио сина: Нек је жив и здрав

Нова 11.05.2021
Певачица Милица Тодоровић прокоментарисала је вест да је њен бивши дечко, глумац Петар Стругар, добио друго дете са дугогодишњом познаницом. Петрова последња јавна веза била је управо са Милицом, која у је упутила честитке… »
Милица Тодоровић чула да јој је бивши у тајности добио дете: Огласила се и послала му поруку - Ево шта му је пожелела

Милица Тодоровић чула да јој је бивши у тајности добио дете: Огласила се и послала му поруку - Ево шта му је пожелела

Мондо 11.05.2021
Кратка, али јасна порука. Кратка, али јасна порука. Глумац Петар Стругар, недавно је добио друго дете с дугогодишњом познаницом Ољом, иако јавност није знала ни да је глумац у вези, као ни да му је изабраница у другом стању… »
Огласила се Милица Тодоровић након што је сазнала да јој је бивши добио дете: Певачица је петру стругару пожелела само једно!…

Огласила се Милица Тодоровић након што је сазнала да јој је бивши добио дете: Певачица је петру стругару пожелела само једно!…

Курир 11.05.2021
Током претходне ноћи као бомба је одјекнула вест да је глумац Петар Стругар постао отац по други пут, с обзиром на то да нико није знао ни да је у вези, а ни да му је изабраница у другом стању. Његова последња јавна веза била… »
Бивши постао отац други пут - ево шта је рекла о томе: Милица Тодоровић за "Новости" о вести да је Петар Стругар добио сина

Бивши постао отац други пут - ево шта је рекла о томе: Милица Тодоровић за "Новости" о вести да је Петар Стругар добио сина

Вечерње новости 11.05.2021
Фото: Инстаграм Милица Тодовић и Петар Стугар били су неколико месеци у емотивној вези. Иако се о правом разлогу раскида бивши пар није изјашњавао, Милица је једном приликом везу са Петром на духовит начин прокоментарисала као… »
Сазнајемо! Стругар добио другог сина Глумац успешно сакрио нову девојку, али и њену трудноћу, сада не крије "срећан сам и…

Сазнајемо! Стругар добио другог сина Глумац успешно сакрио нову девојку, али и њену трудноћу, сада не крије "срећан сам и…

Блиц 11.05.2021
Глумац је потврдио наша сазнања и истакао да је срећан због доласка Ива, али да девојку Ољу не жели да експонира јер она није део јавног живота. Харизматични глумац Петар Стругар, недавно је добио другог наследника са… »
Петар Стругар крио да је постао тата, другом сину дао име од 3 слова: Старо је и значи "Бог је милостив"!

Петар Стругар крио да је постао тата, другом сину дао име од 3 слова: Старо је и значи "Бог је милостив"!

Мондо 11.05.2021
Првом сину дао име Зарије. Првом сину дао име Зарије. Глумац Петар Стругар, недавно је добио друго дете с дугогодишњом познаницом Ољом, а сада је познато и које име су дали наследнику. У питањује кратко име од само три слова -… »
Петар Стругар је крио да је са Ољом добио другог сина, а дали су му име од три слова које значи: "Бог је милостив"

Петар Стругар је крио да је са Ољом добио другог сина, а дали су му име од три слова које значи: "Бог је милостив"

Блиц 11.05.2021
Глумац Петар Стругар, недавно је добио другог наследника са дугогодишњом познаницом Ољом, а наследнику су дали старо име од три слова, Иво. Наиме, Иво је мушко име хебрејског порекла. Настало је од хебрејске речи која значи… »
Петар Стругар добио другог сина: Глумац успешно крио нову девојку и њену трудноћу, сада отворено каже - Срећан сам и уживам…

Петар Стругар добио другог сина: Глумац успешно крио нову девојку и њену трудноћу, сада отворено каже - Срећан сам и уживам…

Вечерње новости 10.05.2021
Фото: Принтсцреен/Јутјуб - Да тачно је да сам добио другог сина. Срећан сам и уживам у томе. То је све што ћу рећи на ову тему - рекао је кратко Петар Стругар, који из брака са колегиницом Иваном Николић има сина Зарију. Сазнање… »

Вести дана »