Повезане вести
Да сам ја неко: Шарганска осмица -30. епизода
Нова 11.05.2021
Мала пруга, а велики снови – Шарганска осмица. Један од најлепших железничких колосека на свету „умотан“ у два прстена и смештен у срце Мокре Горе, и није гора, већ долина – тишине, здравља, блага и лепоте. Овом пругом, уског… »
Да сам ја неко: Мокра Гора, Беле воде – 31. епизода
Нова 11.05.2021
Чудно је како се људи нађу, ако се траже и препознају, па онда и ти њихови велики снови буду достижни и ближи. Причу о сновима који се остварују, завршавамо на месту где је све почело – Беле воде, лековити извори, чије воде… »
Да сам ја неко: Креманско пророчанство – 28.епизода
Нова 11.05.2021
Има ли нечега у том пророчанству, или смо толико пута били разочарани, па смо одлучили да верујемо пре у нешто, него у некога? Дошла сам да откријем истину, да ли је Креманско пророчанство мит или истина? Ауторска емисија Раде… »
Да сам ја неко: Породица Ресимић – 29. епизода
Нова 11.05.2021
„Код куће се ништа није променило, а ја сам на крузеру пронашао Лауру” – каже Илија Ресимић, Мокрогорац ког ни крузери нису успели да одведу далеко од завичаја. Захваљујући његовом оцу, Велимиру, нема глумца који се није скућио… »
Вести дана »
Ево ко су шкаљарци рањени у Никшићу, хапшени због страховите туче: летеле чаше, флаше, па севнуо и нож
Блиц пре 23 минутајош 2 повезане
Јоца Амстердам пуштен на условну слободу Апелациони суд уважио жалбе бранилаца, ево до када може бити ван затвора
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана