Povezane vesti
Da sam ja neko: Mokra Gora, Bele vode – 31. epizoda
Nova 11.05.2021
Čudno je kako se ljudi nađu, ako se traže i prepoznaju, pa onda i ti njihovi veliki snovi budu dostižni i bliži. Priču o snovima koji se ostvaruju, završavamo na mestu gde je sve počelo – Bele vode, lekoviti izvori, čije vode predstavljaju još… »
Da sam ja neko: Šarganska osmica -30. epizoda
Nova 11.05.2021
Mala pruga, a veliki snovi – Šarganska osmica. Jedan od najlepših železničkih koloseka na svetu „umotan“ u dva prstena i smešten u srce Mokre Gore, i nije gora, već dolina – tišine, zdravlja, blaga i lepote. Ovom prugom, uskog koloseka… »
Da sam ja neko: Porodica Resimić – 29. epizoda
Nova 11.05.2021
„Kod kuće se ništa nije promenilo, a ja sam na kruzeru pronašao Lauru” – kaže Ilija Resimić, Mokrogorac kog ni kruzeri nisu uspeli da odvedu daleko od zavičaja. Zahvaljujući njegovom ocu, Velimiru, nema glumca koji se nije skućio u Mokroj… »
Da sam ja neko: Kremansko proročanstvo – 28.epizoda
Nova 11.05.2021
Ima li nečega u tom proročanstvu, ili smo toliko puta bili razočarani, pa smo odlučili da verujemo pre u nešto, nego u nekoga? Došla sam da otkrijem istinu, da li je Kremansko proročanstvo mit ili istina? Autorska emisija Rade Đurić, “Da sam ja… »
Vesti dana »

Uživo raste broj stradalih u dobropolju Zelenski imenovao članove delegacije za razgovore sa SAD
Alo pre 17 minutajoš 28 povezanih

Prekršajna prijava protiv muškarca koji je vređao članove SNS kod Bajlonijeve pijace
Euronews pre 47 minutajoš 21 povezana