Повезане вести
Армија Мике Алексића хоће да изврши притисак на јавност? Тинтор оштро: Циљ је да се укине притвор Алексићу!
Курир 11.05.2021
Случај Мике Алексића је добио нову димензију и изазвао буру у јавности након што су неки од познатих глумаца изнели у јавност своје мишљење. Водитељка Марина Рајевић Савић не одустаје од одбране оптуженог за силовања: - Имам… »
Слала сам децу у микину школу, и опет бих то урадила: Водитељка емисије која је узбуркала јавност се огласила!
Мондо 11.05.2021
Марина Рајевић Савић најпре снимила интервју са Микином женом, а сада за домаће медије рекла - "опет бих послала унуке код њега". Марина Рајевић Савић најпре снимила интервју са Микином женом, а сада за домаће медије рекла -… »
Водитељка не одустаје од одбране оптуженог за силовања: Марина Рајевић Савић: Имам хиљаду пријатеља који ће бранити Мику…
Курир 11.05.2021
Унука ми је ишла у Алексићев драмски студио глуме. Да га пусте из затвора опет би је послала, и њу и осталу унучад - каже Марина. Емисија "Док анђели спавају" Марине Рајевић Савић, у којој је гост била Биљана Машић, супруга… »
Вести дана »
Фајненшел тајмс: Нафтна компанија из Абу Дабија главни кандидат за куповину руског удела у НИС-у
Н1 Инфо пре 1 сатјош 16 повезаних
Хоће ли се евро и данас продавати по 120 динара: Колики курс смеју да зарачунавају мењачнице
Глас Зајечара пре 1 сатјош 7 повезаних
Епидемија глисти међу децом у Србији: Педијатар упозорава на нову пошаст поред мутант вируса! Ако је дете нервозније и не може да једе, сумњајте на паразите
Дневник пре 2 сатајош 3 повезане
„Пазите на Вучићеву нову надреалну идеју“: Јутарњи лист о састанку председника Србије са фон дер Лајен
Данас пре 1 сатјош 20 повезаних