Povezane vesti
Armija Mike Aleksića hoće da izvrši pritisak na javnost? Tintor oštro: Cilj je da se ukine pritvor Aleksiću!
Kurir 11.05.2021
Slučaj Mike Aleksića je dobio novu dimenziju i izazvao buru u javnosti nakon što su neki od poznatih glumaca izneli u javnost svoje mišljenje. Voditeljka Marina Rajević Savić ne odustaje od odbrane optuženog za silovanja: - Imam hiljadu prijatelja koji… »
Slala sam decu u mikinu školu, i opet bih to uradila: Voditeljka emisije koja je uzburkala javnost se oglasila!
Mondo 11.05.2021
Marina Rajević Savić najpre snimila intervju sa Mikinom ženom, a sada za domaće medije rekla - "opet bih poslala unuke kod njega". Marina Rajević Savić najpre snimila intervju sa Mikinom ženom, a sada za domaće medije rekla - "opet bih poslala unuke kod… »
Voditeljka ne odustaje od odbrane optuženog za silovanja: Marina Rajević Savić: Imam hiljadu prijatelja koji će braniti Miku…
Kurir 11.05.2021
Unuka mi je išla u Aleksićev dramski studio glume. Da ga puste iz zatvora opet bi je poslala, i nju i ostalu unučad - kaže Marina. Emisija "Dok anđeli spavaju" Marine Rajević Savić, u kojoj je gost bila Biljana Mašić, supruga Miroslava Mike Aleksića… »
Vesti dana »
Desetine mrtvih tokom novogodišnje proslave u švajcarskom skijalištu
Vreme pre 8 minutajoš 66 povezanih
Šta tačno znači licenca koju je dobio NIS? Oglasila se Naftna industrija Srbije, rafinerija kreće da radi! Ovo su detalji
Blic pre 43 minutajoš 28 povezanih
Prvi dani 2026. godine malo topliji, ali već za vikend hladno sa snegom
Danas pre 2 satajoš 27 povezanih