Повезане вести

Армија Мике Алексића хоће да изврши притисак на јавност? Тинтор оштро: Циљ је да се укине притвор Алексићу!

Армија Мике Алексића хоће да изврши притисак на јавност? Тинтор оштро: Циљ је да се укине притвор Алексићу!

Курир 11.05.2021
Случај Мике Алексића је добио нову димензију и изазвао буру у јавности након што су неки од познатих глумаца изнели у јавност своје мишљење. Водитељка Марина Рајевић Савић не одустаје од одбране оптуженог за силовања: - Имам… »
Слала сам децу у микину школу, и опет бих то урадила: Водитељка емисије која је узбуркала јавност се огласила!

Слала сам децу у микину школу, и опет бих то урадила: Водитељка емисије која је узбуркала јавност се огласила!

Мондо 11.05.2021
Марина Рајевић Савић најпре снимила интервју са Микином женом, а сада за домаће медије рекла - "опет бих послала унуке код њега". Марина Рајевић Савић најпре снимила интервју са Микином женом, а сада за домаће медије рекла -… »
Водитељка не одустаје од одбране оптуженог за силовања: Марина Рајевић Савић: Имам хиљаду пријатеља који ће бранити Мику…

Водитељка не одустаје од одбране оптуженог за силовања: Марина Рајевић Савић: Имам хиљаду пријатеља који ће бранити Мику…

Курир 11.05.2021
Унука ми је ишла у Алексићев драмски студио глуме. Да га пусте из затвора опет би је послала, и њу и осталу унучад - каже Марина. Емисија "Док анђели спавају" Марине Рајевић Савић, у којој је гост била Биљана Машић, супруга… »

Вести дана »