Povezane vesti
Bolja je od bivše snajke! Janjušev brat otvorio dušu - za Enu ne želi da čuje, a Majinoj porodici je imao šta da poruči!
Mondo 11.05.2021
Roditelji se ne oglašavaju, ali on ništa ne krije. Roditelji se ne oglašavaju, ali on ništa ne krije. Odnos Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša veoma je turbulentan još od samog početka rijalitija, a njih dvoje ne smiruju se ni posle toliko… »
Janjušev brat Mihailo razvezao jezik: "Prihvatamo Maju, njih dvoje su se našli, sve su bolje od bivše snajke!"
Blic 10.05.2021
Odnos Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša veoma je turbulentan još od samog počettka rijalitija, a sve to u velikoj meri uticao je i na njihove porodice. Janjušev brat Mihailo je sve iznenadio kad je objavio fotku Janjuša i Maje, a ono što je sve… »
Vesti dana »

Jovanović Ćuta: Oni koji su 5. oktobra 2000. nosili transparente danas nose partijske ugovore
Beta pre 56 minutajoš 30 povezanih

Brutalno je, ali uslovi su isti za sve – Đoković: Meni je to biološki veći izazov, publika me je podigla
Dnevnik pre 31 minutajoš 34 povezane

"Probudite se, Putin vam se smeje": Zelenski udario na zapadne lidere: Iznenađen sam, kako je moguće da ne znate?!
Blic pre 26 minutajoš 40 povezanih

Trump: Odbije li predati vlast nad Gazom, Hamas će biti potpuno uništen
SEEbiz pre 11 minutajoš 26 povezanih

Džordž Rasel slavio u Singapuru, Meklaren odbranio titulu konstruktora
Danas pre 1 satjoš 38 povezanih