Povezane vesti

Prvi put mislim da se neko igra sa mnom! Mina Vrbaški sumnja u mišelove emocije: Ti si način da opere svoju seksualnost…

Prvi put mislim da se neko igra sa mnom! Mina Vrbaški sumnja u mišelove emocije: Ti si način da opere svoju seksualnost…

Kurir 11.05.2021
Mišel Gvozdenović i Mina Vrbaški nastavili su sukob. Pevač je zamerio Mini što je imala komunikaciju sa bivšim dečkom, Filipom, što njoj nije uopšte prijalo: Ja i ti završavamo svaki odnos. Sram te bilo - rekla je Mina. Ja jesam dobar, ali… »
Mina i Mišel zaratili prvi put nakon poljubaca: Pevač joj zamerio komunikaciju sa bivšim: Pogazila je reč! (video)

Mina i Mišel zaratili prvi put nakon poljubaca: Pevač joj zamerio komunikaciju sa bivšim: Pogazila je reč! (video)

Kurir 11.05.2021
Mišel Gvozdenović i Mina Vrbaški pre nekoliko dana prevazišli su granice prijateljskog odnosa, a sada je Mišel po prvi put pokazao i ljubomoru pa je došlo do svađe: - Mislim da ovde ima situacija puno, navešću Minu i Frana, mislim da je ona… »
"Kunem Ti se u dvoje dece, naći ću te kad: Izađem!" Nakon sukoba, Kristijan se uneo Mini u facu i žestoko preti: Ona se…

"Kunem Ti se u dvoje dece, naći ću te kad: Izađem!" Nakon sukoba, Kristijan se uneo Mini u facu i žestoko preti: Ona se…

Blic 10.05.2021
Mina Vrbaški je ležala na garnituri i gledala seriju, kada joj je prišao Kristijan Golubović, prvi put posle današnjeg sukoba. - Kunem ti se u dvoje dece, kad izađem, naći ću te. Onda ćeš da mi ponoviš ovo što si mi rekla. Ne verujem da ćeš… »

Vesti dana »