Повезане вести
Први пут мислим да се неко игра са мном! Мина Врбашки сумња у мишелове емоције: Ти си начин да опере своју сексуалност…
Курир 11.05.2021
Мишел Гвозденовић и Мина Врбашки наставили су сукоб. Певач је замерио Мини што је имала комуникацију са бившим дечком, Филипом, што њој није уопште пријало: Ја и ти завршавамо сваки однос. Срам те било - рекла је Мина. Ја јесам… »
Мина и Мишел заратили први пут након пољубаца: Певач јој замерио комуникацију са бившим: Погазила је реч! (видео)
Курир 11.05.2021
Мишел Гвозденовић и Мина Врбашки пре неколико дана превазишли су границе пријатељског односа, а сада је Мишел по први пут показао и љубомору па је дошло до свађе: - Мислим да овде има ситуација пуно, навешћу Мину и Франа… »
"Кунем Ти се у двоје деце, наћи ћу те кад: Изађем!" Након сукоба, Кристијан се унео Мини у фацу и жестоко прети: Она се следила…
Блиц 10.05.2021
Мина Врбашки је лежала на гарнитури и гледала серију, када јој је пришао Кристијан Голубовић, први пут после данашњег сукоба. - Кунем ти се у двоје деце, кад изађем, наћи ћу те. Онда ћеш да ми поновиш ово што си ми рекла. Не… »
Вести дана »
Премијер Црне Горе реаговао на предлог Вучића: "Ми вас чекамо у ЕУ од 2028, пожурите"
Радио 021 пре 1 сатјош 7 повезаних
СРБИЈУ ЧЕКА ЛЕДЕНО ЈУТРО И СУНЧАН ДАН: Магла у котлинама, на планинама право пролеће!
Глас југа пре 29 минутајош 8 повезаних
Зеленски отворен за одржавање избора и тијеком рата ако САД и савезници могу гарантирати сигурност
Слободна Европа пре 9 минутајош 8 повезаних
Тендери за радове на Железничкој станици у Новом Саду: Могуће су компликације
Радио 021 пре 24 минутајош 1 повезана