Повезане вести
Кристијан насрнуо на Нецу: Језиве сцена, стакло на све стране, задругару позлило
Блиц 11.05.2021
Кристијан Голубовић наснуо је физички на Ненада Лазића Нецу и избацио га из паба због тога што је посумњао да му је овај украо качкаваљ. Иако је Неца причао да је то његов качкаваљ, Кристијан му није веровао. Након инцидента… »
ЛОМ НА ИМАЊУ! Кристијан Голубовић НАСРНУО на Нецу! Крв ЛИЛА на све стране!
Свет & Скандал 11.05.2021
Након сукоба са Мином Врбашки, Кристијан Голубовић је физички насрнуо на Ненада Лазића Нецу и на силу га избацио из паба, а све због сумње да му је украо качкаваљ. Иако се Неца клео Кристијану у мртвог брата да он није украо… »
Ужасна драма после кристијановог напада: Неца без свести лежао на поду, невиђена паника - "Иде му пена на уста"! (видео)
Мондо 11.05.2021
Задругари нису знали шта да раде. Задругари нису знали шта да раде. Након што је Кристијан Голубовић насрнуо на Ненада Лазића Нецу и на силу га избацио из паба, а све због сумње да му је украо качкаваљ, задругар је наводно имао… »
Неца није ни знао коју болест има: Лазића крвнички напао Кристијан, а онда код доктора сазнао од чега болује! (видео)
Курир 11.05.2021
Ненад Лазић Неца је препричавао сукоб који је имао претходне ноћи са Кристијаном Голубовићем, Мишелу Гвозденовићу. Њима се у једном тренутку придружила и Сандра Решић. "Он је мене напао да сам му ја украо сир", кренуо је да… »
"Иде му пена на уста" Неца доживео епилептични напад након сукоба са Кристијаном, вадили му језик: Невиђена драма у "Задрузи"…
Блиц 11.05.2021
Кристијан Голубовић насрнуо је на Ненада Лазића Нецу у ријалитију "Задруга", након чега је он, по речима његових цимера, добио епилептични напад. Како је све то тачно изгледало, погледајте ОВДЕ. Наиме, Неца је након фрке са… »
Језиве сцене у Задрузи! Кристијан шчепао Нецу, избацио га, стакло пало на њега: Хитно изведен из ријалитија! (видео)
Мондо 11.05.2021
Неца је кукао, плакао, молио, а онда се обрачунао с Кристијаном. Неца је кукао, плакао, молио, а онда се обрачунао с Кристијаном. У Задрузи се десио још један жестоки окршај! Након што је насрнуо на Мину Врбашки, овог пута је… »
Кристијан насрнуо на Нецу због качкаваља! Лазић хитно изведен из ријалитија: Брату Пеци пала ролетна и осуо по Голубовићу…
Курир 11.05.2021
Кристијан Голубовић насрнуо је и на силу избацио Ненада Лазића Нецу из паба, а све због сумње да му је украо качкаваљ. Иако је Неца причао да је то његов качкаваљ, Кристијан му није веровао. Неци је након овог окршаја позлило… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 4 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 4 сатијош 1 повезана