Povezane vesti
"Što me maltretiraš jutros u emisiji?" Šešelj prognozirao kada ćemo ući u EU - mislio sam da će to biti 2046. godine
Srbija danas 11.05.2021
Predsednik SRS prof. dr Vojislav Šešelj istakao je da je priključenje SPAS-a naprednjacima za SRS znači jednu stranku manje kao konkurenciju unutar opozicije. Šešelj ističe da je normalno da budu na srpskoj političkoj sceni budu dve stranke -… »
Što me maltretiraš u emisiji?! Šešelj došao odlično raspoložen u studio, a onda žestoko reagovao i otkrio ko je lažna…
Pravda 11.05.2021
Predsednik SRS prof. dr Vojislav Šešelj smatra da je priključenje SPAS-a naprednjacima za SRS znači jednu stranku manje kao konkurenciju unutar opozicije. Šešelj ističe da je normalno da budu na srpskoj političkoj sceni budu dve stranke -… »
Što me maltretiraš jutros u emisiji?! Šešelj žestoko reagovao i otkrio veliku tajnu srpke politike!
Večernje novosti 11.05.2021
Foto: Printskrin Pink TV Šešelj ističe da je normalno da budu na srpskoj političkoj sceni budu dve stranke - vladajuća stranka i radikali kao opozicija, jedna prozapadna, a druga radikali. - Mene su odveli u Hag da ne bih došao na vlast, valjda vam… »
Vesti dana »

Uživo raste broj stradalih u dobropolju Zelenski imenovao članove delegacije za razgovore sa SAD
Alo pre 17 minutajoš 25 povezanih

Plenum Građevinskog fakulteta saopštio da prvi zahtev studenata nije ispunjen
Danas pre 46 minutajoš 25 povezanih

Priveden jer je navodno vređao članove SNS-a dok su delili propagandni materijal
N1 Info pre 52 minutajoš 21 povezana