Povezane vesti
"Što me maltretiraš jutros u emisiji?" Šešelj prognozirao kada ćemo ući u EU - mislio sam da će to biti 2046. godine
Srbija danas 11.05.2021
Predsednik SRS prof. dr Vojislav Šešelj istakao je da je priključenje SPAS-a naprednjacima za SRS znači jednu stranku manje kao konkurenciju unutar opozicije. Šešelj ističe da je normalno da budu na srpskoj političkoj sceni budu dve stranke - vladajuća… »
Što me maltretiraš u emisiji?! Šešelj došao odlično raspoložen u studio, a onda žestoko reagovao i otkrio ko je lažna opozicija…
Pravda 11.05.2021
Predsednik SRS prof. dr Vojislav Šešelj smatra da je priključenje SPAS-a naprednjacima za SRS znači jednu stranku manje kao konkurenciju unutar opozicije. Šešelj ističe da je normalno da budu na srpskoj političkoj sceni budu dve stranke - vladajuća… »
Što me maltretiraš jutros u emisiji?! Šešelj žestoko reagovao i otkrio veliku tajnu srpke politike!
Večernje novosti 11.05.2021
Foto: Printskrin Pink TV Šešelj ističe da je normalno da budu na srpskoj političkoj sceni budu dve stranke - vladajuća stranka i radikali kao opozicija, jedna prozapadna, a druga radikali. - Mene su odveli u Hag da ne bih došao na vlast, valjda vam je to… »
Vesti dana »
Objavljene nove cene goriva: Stupaju na snagu danas, evo do kada će važiti
Mondo pre 2 minutajoš 44 povezane
Ovo su detalji teškog udesa na auto-putu: Četiri osobe povređene, u sudaru učestvovalo 10 vozila FOTO/VIDEO
B92 pre 2 minutajoš 36 povezanih
Pomen Oliveru Ivanoviću u Kosovskoj Mitrovici: „Dok god na Kosovu postoji jedan čovek da upali sveću, Oliver neće biti zaboravljen“
Nova pre 1 satjoš 28 povezanih
Vreme danas: Toplo za ovo doba godine, najviša dnevna temperatura od 2 na severu do 10 stepeni na jugu
Nedeljnik pre 2 satajoš 25 povezanih
Venecuelanska dobitnica Nobelove nagrade za mir predala Trampu njenu medalju
BBC News pre 42 minutajoš 22 povezane