Povezane vesti
Cvijanove reči 2013: Vučić krenuo na mene, zapeo za stolicu
Nova 11.05.2021
"Posle političke rasprave, krenuo je prema meni sa namerom da me fizički napadne, što nije uspeo jer je zapeo za stolicu koja se nalazila pored njega", ovo je u policiji decembra 2013. godine izjavio advokat i političar Vladimir Cvijan, za čiju se… »
Detalji Cvijanove krivične prijave protiv Vučića
Nova 11.05.2021
Advokat Ivan Ninić na svom Tviter nalogu objavio je detalje krivične prijave koju je Vladimir Cvijan, za čiju smrt se saznalo nakon tri godine, podneo protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića 2013. godine, a koju je Treće osnovno javno… »
Detalji Cvijanove krivične prijave protiv Vučića (foto)
Pravda 11.05.2021
Advokat Ivan Ninić na svom Tviter nalogu objavio je detalje krivične prijave koju je Vladimir Cvijan, za čiju smrt se saznalo nakon tri godine, podneo protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića 2013. godine, a koju je Treće osnovno javno… »
Detalji Cvijanove krivične prijave protiv Vučića (foto)
Pravda 11.05.2021
Vesti dana »
Izrael upozorio vojnike osumnjičene za ratne zločine da ne putuju u inostranstvo
NIN pre 48 minutajoš 19 povezanih
Određen pritvor aktivisti privedenom tokom protesta ispred novosadske skupštine
Slobodna Evropa pre 7 satijoš 14 povezanih
Tužilac Stefanović pozvao izborne članove Visokog saveta tužilaštva da podnesu ostavke
Beta pre 5 satijoš 14 povezanih