Povezane vesti

Veliki požar u Beogradu: Jedna osoba teže povređena, prevezena je na reanimaciju

Telegraf 11.05.2021
Hitna pomoć je na licu mesta. Veliki požar izbio je danas na Zelenom vencu u Pop Lukinoj 15, saznaje Telegraf.rs. Kako saznajemo, jedna osoba je teže povređena i prevezena u Urgentni centar na reanimaciju. Požar je izbio u stanu, u kom živi stariji… »

Detalji požara na Zelenom vencu: Deka vikao da spasu baka Miru iz vatre, ona sva u opekotinama

Telegraf 11.05.2021
21 vatrogasac gasio je požar. U požaru koji je danas izbio na Zelenom vencu u Pop Lukinoj 15, teško je povređena nekadašnja balerina Mirjana Zdravković Bertolino (84), saznaje Telegraf.rs. Ona je sa teškim opekotinama prevezena u Urgentni centar i… »

Zapalio se krevet u kome je ležala starija žena: Detalji požara u centru Beograda: "Izneli su je sa velikim opekotinama"…

Blic 11.05.2021
U požaru koji je izbio u centru Beograda u Pop Lukinoj ulici spašena je starija žena i njen suprug. Kako saznajamo na licu mesta, zapalio se krevet u kome je ležala žena i ona je sa brojnim opekotinama odvezena u bolnicu. Požar je izbio u stanu u… »

Jezive SCENE u CENTRU BEOGRADA: Požar gutao stan u Sarajevskoj, čovek BIO zaglavljen na terasi (FOTO/VIDEO)

Mondo 11.05.2021
Vatrogasci su stigli na vreme u Sarajevsku ulicu. Vatrogasci su stigli na vreme u Sarajevsku ulicu. Veliki požar zahvatio je stan u Sarajevskoj ulici u Beogradu. Prve slike sa lica mesta: JEZIVE SCENE U CENTRU BEOGRADA: Požar gutao stan u Sarajevskoj… »

Pogledajte akciju spasavanja u centru Beograda: Vatrogasci izvukli čoveka u poslednji čas (foto, video)

Mondo 11.05.2021
Uzrok požara i dalje nije poznat. Evakuisano i dvoje dece. Uzrok požara i dalje nije poznat. Evakuisano i dvoje dece. Danas u popodnevnim časovima, u Sarajevskoj ulici došlo je do požara u stanu u kome je jedan čovek ostao zaglavljen. Prema… »

Balerina povređena u požaru: Novi detalji užasa u Beogradu - Nepokretna žena ležala na zapaljenom krevetu!

Večernje novosti 11.05.2021
Foto: Z. Jovanović Prema rečima stanara, požar je izbio u stanu na drugom spratu u kojem stanuje stariji bračni par. Žena je u požaru zadobila opekotine po celom telu i kako kažu komšije, bila je nepokretna. Foto: Z. Jovanović Požar je izbio u… »

Veliki požar u Beogradu: Nepokretna žena u teškom stanju

Večernje novosti 11.05.2021
Foto: Z. Jovanović Kako nam je potvrđeno iz MUP, povređena je jedna osoba. Foto: Z. Jovanović Na lice mesta poslate su dve ekipe Hitne pomoći. Požar je izbio u stanu u kojem je bilo dvoje starijih ljudi. Reč je o starijim ljudima - muškarcu i… »

Požar u centru Beograda: Povređeno više osoba, na terenu brojne vatrogasne ekipe (video)

Blic 11.05.2021
Veliki požar izbio je danas u samom centru Beograda u Pop Lukinoj ulici, blizu Zelenog venca. Kako navodi Telegraf, u požaru je povređeno više osoba, od kojih jedna teže. Kako prenose begradski mediji, požar je izbio u stanu u kojem je bilo dvoje… »

Požar u centru Beogradu: Povređeno više osoba, jedna u teškom stanju

Mondo 11.05.2021
Ekipe Hitne pomoći i vatrogasaca su i dalje na terenu. Ekipe Hitne pomoći i vatrogasaca su i dalje na terenu. U samom centru Beograda, u delu Pop Lukine ulice na Zelenom vencu, požar je izbio u stanu u kojem je bilo dvoje starijih ljudi. Prema… »

Veliki požar u centru Beograda, povređeno više osoba

Sputnik 11.05.2021
U stanu na Zelenom vencu u Beogradu danas je izbio požar, koji je ubrzo ugašen, javlja Tanjugov reporter sa lica mesta. Beogradski mediji prenose povređeno više osoba, od toga jedna teže. Požar je izbio u stanu u Pop Lukinoj broj 15, u kojoj živi… »

Vesti dana »