Povezane vesti
Laušević – Mira Furlan je bila plemkinja sa čarobnim osmehom
Nova 11.05.2021
Miru Furlan nije mogla uniziti nijedna uloga, nijedna životna situacija. Osmeh, idemo dalje. Plemkinja. Posle tog osmeha i najveći krivokletnici su mogli da osete samo stid. Mislim da se smrt postidela, kazao je glumac Žarko Laušević u video poruci danas… »
Žarko Laušević: Prva suza sa Mirom Furlan VIDEO
Nova 11.05.2021
Miru Furlan nije mogla uniziti nijedna uloga, nijedna životna situacija. Osmeh, idemo dalje. Plemkinja. Posle tog osmeha i najveći krivokletnici su mogli da osete samo stid. Mislim da se smrt postidela, kazao je glumac Žarko Laušević u video poruci danas… »
Komemoracija Miri Furlan sutra u JDP-u
Danas 10.05.2021
Komemoracija Miri Furlan biće održana sutra u podne na Sceni „Ljuba Tadić” Jugoslovenskog dramskog pozorišta. Legendarna jugoslovenska glumica Mira Furlan umrla je u 66. godini u januaru ove godine. Rođena je 7. septembra 1955. u Zagrebu. Igrala je u… »
Vesti dana »
Osumnjičeni za pucnjavu na događaju na kom je bio Tramp priznao ko su mu bile mete
Radio 021 pre 7 minutajoš 79 povezanih
Pretežno sunčano uz prolaznu oblačnost: Temperatura do 26 stepeni
Newsmax Balkans pre 47 minutajoš 10 povezanih
Četrdeset godina od Černobiljske katastrofe: Da li se svet ponovo okreće ka nuklearnoj energiji?
Insajder pre 1 satjoš 8 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB: IDF dobio naredbu za napad na Hezbolah; Tramp: Pucnjava me neće odvratiti od rata sa Iranom
RTV pre 27 minutajoš 8 povezanih