Povezane vesti

Ajfonkina pretučena drugarica (19) u emisiji puna podliva: Sledila se i ćuti! A Tijana objasnila: Pretio je da će biti 3…

Ajfonkina pretučena drugarica (19) u emisiji puna podliva: Sledila se i ćuti! A Tijana objasnila: Pretio je da će biti 3…

Kurir 11.05.2021
Sara Plavšić i Tijana Ajfon gošće su Pulsa Srbije na Kurir televiziji, a razlog je užasna vest. Naime, Tijanina najbolja drugarica Sara je pretučena, a povrede joj je naneo, kako ona tvrdi, dečko sa kojim je pet meseci bila u vezi. Sara koja kaže… »
Modra, otečena i sa podlivima došla u emisiju: Prvo pojavljivanje drugarice Tijane Ajfon (19) nakon teških batina (foto)

Modra, otečena i sa podlivima došla u emisiju: Prvo pojavljivanje drugarice Tijane Ajfon (19) nakon teških batina (foto)

Mondo 11.05.2021
Nije bila u stanju ni da priča i odmah se rasplakala. Nije bila u stanju ni da priča i odmah se rasplakala. Najbolju drugaricu Tijane Maksimović, poznatije kao Tijana Ajfon, starletu Saru Plavšić (19) prebio je, kako ona tvrdi, dečko sa kojim je… »
Jednom sam prešla preko zatvaranja oka i pucanja bubne opne i nikad više! Tijana Ajfon priznala da je i sama bila žrtva…

Jednom sam prešla preko zatvaranja oka i pucanja bubne opne i nikad više! Tijana Ajfon priznala da je i sama bila žrtva…

Kurir 11.05.2021
Tijana Ajfon bila je gost Pulsa Srbije na Kurir televiziji, gde je pričala o nasilju nad ženama. Naime, Tijanina drugarica Sara Plavšić brutalno je pretučena posle jednog izlaska, a dečko joj je naneo ozbiljne povrede. Starleta je otkrila mučne… »
Najbolja prijateljica Tijane Ajfon trvdi da ju je pretukao dečko: "Lupao mi je glavu o asfalt, najviše su mi stradale oči i…

Najbolja prijateljica Tijane Ajfon trvdi da ju je pretukao dečko: "Lupao mi je glavu o asfalt, najviše su mi stradale oči i…

Blic 10.05.2021
Najbolju drugaricu Tijane Maksimović, poznatije kao Tijana Ajfon, starletu Sara Plavšić (19) prebio je, kako ona tvrdi, dečko s kojim je bila pet meseci u vezi. Incident se dogodio u subotu nakon što su se vratili iz kafane. Tom prilikom zadobila je… »

Vesti dana »