Повезане вести
Ајфонкина претучена другарица (19) у емисији пуна подлива: Следила се и ћути! А Тијана објаснила: Претио је да ће бити 3 пута…
Курир 11.05.2021
Сара Плавшић и Тијана Ајфон гошће су Пулса Србије на Курир телевизији, а разлог је ужасна вест. Наиме, Тијанина најбоља другарица Сара је претучена, а повреде јој је нанео, како она тврди, дечко са којим је пет месеци била у… »
Модра, отечена и са подливима дошла у емисију: Прво појављивање другарице Тијане Ајфон (19) након тешких батина (фото)
Мондо 11.05.2021
Није била у стању ни да прича и одмах се расплакала. Није била у стању ни да прича и одмах се расплакала. Најбољу другарицу Тијане Максимовић, познатије као Тијана Ајфон, старлету Сару Плавшић (19) пребио је, како она тврди… »
Једном сам прешла преко затварања ока и пуцања бубне опне и никад више! Тијана Ајфон признала да је и сама била жртва…
Курир 11.05.2021
Тијана Ајфон била је гост Пулса Србије на Курир телевизији, где је причала о насиљу над женама. Наиме, Тијанина другарица Сара Плавшић брутално је претучена после једног изласка, а дечко јој је нанео озбиљне повреде. Старлета… »
Најбоља пријатељица Тијане Ајфон трвди да ју је претукао дечко: "Лупао ми је главу о асфалт, највише су ми страдале очи и…
Блиц 10.05.2021
Најбољу другарицу Тијане Максимовић, познатије као Тијана Ајфон, старлету Сара Плавшић (19) пребио је, како она тврди, дечко с којим је била пет месеци у вези. Инцидент се догодио у суботу након што су се вратили из кафане. Том… »
Вести дана »
Лазовић (ЗЛФ): Ребалансом буџета паре за Национални стадион усмерити студентима и у инфраструктуру
Бета пре 30 минутајош 46 повезаних
НБС: Број куповина платним картицама у Србији више него удвостручен у претходних пет година
Инсајдер пре 15 минутајош 36 повезаних
Актуелни пожари широм Србије: Најтеже у Делиблатској пешчари и на Гочу
Наслови.аи пре 1 сатјош 44 повезане
Најмање 14 тек рођених беба погинуло у пожару у болници у Пакистану
Јужне вести пре 50 минутајош 30 повезаних