Повезане вести
Богољуб Карић у Нишу: Планирам да се активирам
Нишке вести 11.05.2021
Лежерно разговарајући међусобно уз бројне погледе, Богољуб Карић и Драгомир Карић поздрављали су Нишлије које су прилазиле да се сликају. „Изненађен сам да ме оволики број Нишлија препознао. Драго ми је да људи желе да се… »
Донација нишком здравству: Од САД добили лабораторију за генетска испитивања вредну пола милиона евра
Блиц 11.05.2021
Нова лабораторија за генетска испитивања, са опремом вредном пола милиона евра коју је донирала Команда америчке војске за Европу и Амбасада САД у Београду отворена је данас у новом анексу зграде Медицинског факултета у Нишу… »
Амерички амбасадор отворио најсавременију лабораторију за генетска истраживања на нишком Медицинском факултету
Југмедиа 11.05.2021
Свечаном церемонијом амбасадор САД у Србији Ентони Годфри је заједно са професорицом докторком Добрилом Станковић Ђорђевић, деканицом Медицинског факултета Универзитета у Нишу, а у присуству представника америчке војске као и… »
Вести дана »
Сутра почиње легализација по новим правилима: Ево шта је потребно да би били "свој на своме"
Курир пре 1 сатјош 32 повезане
Покушај пуча у Бенину пропао захваљујући лојалистима, каже министар унутрашњих послова
BBC News пре 4 сатијош 25 повезаних
Прогноза времена за Србију 7. децембар 2025: Облачно и хладно са кишом, снегом и маглом током вечери и ноћи
Наслови.аи пре 57 минутајош 30 повезаних
Нови шампион Формуле један Ландо Норис: Срећан сам због титуле у Ф1, осећај је сјајан
Дневник пре 1 сатјош 38 повезаних