Povezane vesti

Rat na bliskom istoku: Izraelci brutalno likvidirali Hamasove komandante, teroristi uzvratili sa 130 raketa!

Kurir 12.05.2021
Izraelske i palestinske snage ponovo su se sukobile rano jutros. I jedni i drugi su bombardovali civilne i vojne ciljeve. Broj žrtava raste. Izaslanik UN za Bliski istok pozvao je na prekid sukoba upozorivši da situacija "eskalira ka pravom pravcatom… »

Rat na Bliskom istoku: Milisav Paić i Andrej Mlakar u Usijanju dana sukob se neće skoro završiti

Kurir 12.05.2021
Izraelske i palestinske snage ponovo su bombardovale civilne i vojne ciljeve. Broj žrtava raste među kojima ima i dece. Zašto ovaj sukob traje više od 73 godine, kome ne odgovara mir na Bliskom istoku i koliko poslednji napadi mogu da eskaliraju… »

Predsednik Izraela: Arapski lideri u zemlji podržavaju terorizam i nerede, ali moramo da gonimo izgrednike čvrstom rukom!

Kurir 12.05.2021
Izraelski predsednik Ruven Rivlin izjavio je danas da arapski lideri u zemlji pružaju podršku terorizmu i neredima, prećutkujući o izbijanju nemira u mešovitim zajednicama. Rivlin je rekao da ćutnja arapskog rukovodstva nad nasiljem u mešovitim… »

Rat na Bliskom istoku Kome ne odgovara mir?

Kurir 12.05.2021
Izraelske i palestinske snage ponovo su bombardovale civilne i vojne ciljeve. Broj žrtava raste, a među njima ima i dece. Zašto ovaj sukob traje više od 73 godine? Kome ne odgovara mir na Bliskom istoku? Koliko poslednji napadi mogu da eskaliraju… »

Gvozdena kupola: Kako funkcioniše moćni izraelski odbrambeni sistem koji je spasao Tel Aviv video

Kurir 12.05.2021
Izraelske obrambene snage objavile su da je Gvozdena kupola presrela i uništila 85-90 posto raketa. Sa nasiljem koje je eskaliralo na jugu Izraela, vratio se i poznati zvuk: sirene za uzbunu i eksplozije presretača Gvozdene kupole, moćnog izraelskog… »

Proglašeno vanredno stanje: Izraleski grad Lod u plamenu, ljudi evakuisani, ranjeno 12 osoba (video)

Večernje novosti 12.05.2021
Foto: Printskrin Ulice su u plamenu, gore automobili, a prethodno je gradonačelnik izjavio kako je izgubljena kontrola nad gradom. - Potpuno smo izgubili kontrolu nad gradom, a ulice su svedoci građanskog rata između Arapa i Jevreja - poručio je… »

Izraelski lovci poleteli ka gazi: Apokaliptične scene na ulicama Tel Aviva, vozila u plamenu, ima mrtvih i ranjenih! (video)

Večernje novosti 11.05.2021
Foto: Tviter Uzbuna za raketni napad data je za sve gradove na zapadu Izraela, kao i u centralnom delu zemlje.Zapravo ne postoji grad koji nije zastu raketama M-230 dometa do 150 kilometara, a koje Hamas ispaljuje iz Gaze. Osim u Tel Avivu najteža… »

Teroristi hamasa izazvali su noć punu krvoprolića: Izrael poručuje - učinićemo sve što je potrebno da odbranimo svoje…

Večernje novosti 11.05.2021
Foto: Printskrin Milioni Izraelaca bili su prinuđeni da pobegnu u skloništa. Raketiranje je dovelo do toga da ima mnogo mrtvih i ranjenih. Izrael će učiniti sve što je potrebno da odbrani svoje građane od Hamasovog namernog gađanja civila -… »

Raketa hamasa pogodila izraelski naftovod: Vatra kulja iz rezervoara kod Aškelona (video)

Večernje novosti 11.05.2021
Foto: Printscreen/Tviter U video izveštaju Kanala 12 izraelske Kešet Medija grupe vidi se plamen koji izbija iz jednog rezervoara za naftu nedaleko do mediteranskog grada Aškelona, južno od Tel Aviva. Wow, Israel oil pipeline is burning after it was… »

Izrael je pod napadom: IDF saopoštio gde su se sve oglasile sirene za uzbunu

Večernje novosti 11.05.2021
Foto: Depositphotos Palestinska teroristička organizacija Hamas saopštila je da je za poslednja 24 časa ispalila više od 600 raketa. Every red dot marks sirens in Israel over the last 30 minutes: Israel is under attack. pic.twitter.com/1CSOFn8NBi —… »

Vesti dana »