Повезане вести
Успавала сам дете и кренуо је хаос! Фрајер бије жену: Славица Ћуктераш се огласила узнемирена - Запретила сам полицијом!
Мондо 12.05.2021
Певачица поделила стори који је забринуо све, те је за домаће медије објаснила о чему је реч. Певачица поделила стори који је забринуо све, те је за домаће медије објаснила о чему је реч. Певачица Славица Ћуктераш недавно је… »
Славица Ћуктераш узнемирена због насилног комшије: Сад сам му само запретила полицијом, следећи пут из одмах зовем
Курир 12.05.2021
Певачица Славица Ћуктераш каже да се изузетно узнемирила када је чула галаму у згради у којој живи, због чега сумња да је њен комшија физички насрнуо на своју супругу. - Видели су сви на сторију шта се десило, ја сам неко ко не… »
Ћуктераш о насиљу у породици: Морала сам да реагујем
Нова 12.05.2021
Певачица Славица Ћуктераш објавила је синоћ неколико снимака на сторију свог Инстаграм профила, те је инсинуирала да сведочи насиљу у породици у свом комшилуку. Како каже за Нова.рс, не може да тврди да је дошло до физичког… »
Славица Ћуктераш покуцала на врата насилника и запретила полицијом (ВИДЕО)
Вести онлине 12.05.2021
Певачица Славица Ћуктераш поделила је узнемирујућ видео, који је настао у згради у којој живи. – Стан поред мог. Фрајер бије жену. Легла сам. Успавала дете и креће хаос – написала је Славица путем “сторија” на Инстаграму. – Зовем… »
Ћуктераш спречила насиље у породици: Упала комшијама у стан
Нова 12.05.2021
Певачица Славица Ћуктераш објавила је вечерас неколико снимака на сторију свог Инстаграм профилу и открил да је спречила породично насиље које се дешавало у њеном комшилуку. Наиме, Славица је снимала тренутак док је у друштву… »
Вести дана »
РХМЗ: У Новом Саду и Војводини пријатан петак, за викенд повратак летњих температура
Мој Нови Сад пре 1 сатјош 22 повезане
Пронађена девојчица из Београда за којом је током ноћи био отворен систем Пронађи ме
РТВ пре 34 минутајош 22 повезане
Почиње седница Скупштине града Београда: Велики број припадника обезбеђења испред сале
Нова пре 9 минутајош 11 повезаних