Повезане вести

На дан кад је рођен у Подгорици је посађен орах! И још 67 садница у част Ђолета Балашевића

На дан кад је рођен у Подгорици је посађен орах! И још 67 садница у част Ђолета Балашевића

Луфтика 12.05.2021
У Подгорици је 11. маја свечано отворен парк посвећен недавно преминулом кантаутору Ђорђу Балашевићу. Симболично, као у Балашевићевој песми “На дан кад сам рођен, ту је посађен орах” градоначелник Подгорице Иван Вуковић и… »
У Подгорици отворен парк посвећен Ђорђу Балашевићу

У Подгорици отворен парк посвећен Ђорђу Балашевићу

Н1 Инфо 12.05.2021
У част великог кантаутора Ђорђа Балашевића, у Подгорици је отворен парк на Булевару Михаила Лалића у Блоку пет, посвећен славном певачу из Новог Сада. Парк је званично отворен синоћ, на дан када би славни Новосађанин славио 68… »
У Подгорици је отворен парк Ђорђа Балашевића са свим садницама које је икад опевао у својим песмама и ово је прелепо

У Подгорици је отворен парк Ђорђа Балашевића са свим садницама које је икад опевао у својим песмама и ово је прелепо

Ноизз 12.05.2021
Симболично, као у Балашевићевој песми "На дан кад сам родјен, ту је посадјен орах" градоначелник Подорице Иван Вуковић и директорка градског предузећа Зеленило Даца Поповић, на његов родјендан, посадили су орах и предали… »
У Подгорици отворен парк Балашевићу: Баш на његов рођендан, као у песми, ту је посађен орах

У Подгорици отворен парк Балашевићу: Баш на његов рођендан, као у песми, ту је посађен орах

Телеграф 12.05.2021
У парку је, симболично, посађено 68 садница дрвећа, свака садница симболише по једну годину живота Ђорђа Балашевића. У Подгорици је у уторак увече свечано отворен парк посвећен недавно преминулом кантаутору Ђорђу Балашевићу… »
На дан кад је рођен, ту је посађен орах: У Подгорици отворен парк посвећен Ђорђу Балашевићу (видео)

На дан кад је рођен, ту је посађен орах: У Подгорици отворен парк посвећен Ђорђу Балашевићу (видео)

Вечерње новости 12.05.2021
Фото: Принтскрин Симболично, као у Балашевићевој песми "На дан кад сам рођен, ту је посађен орах" градоначелник Подорице Иван Вуковић и директорка градског предузећа Зеленило Даца Поповић, на његов рођендан, посадили су орах и… »

Вести дана »