Povezane vesti

Na dan kad je rođen u Podgorici je posađen orah! I još 67 sadnica u čast Đoleta Balaševića

Na dan kad je rođen u Podgorici je posađen orah! I još 67 sadnica u čast Đoleta Balaševića

Luftika 12.05.2021
U Podgorici je 11. maja svečano otvoren park posvećen nedavno preminulom kantautoru Đorđu Balaševiću. Simbolično, kao u Balaševićevoj pesmi “Na dan kad sam rođen, tu je posađen orah” gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković i direktorka… »
U Podgorici otvoren park posvećen Đorđu Balaševiću

U Podgorici otvoren park posvećen Đorđu Balaševiću

N1 Info 12.05.2021
U čast velikog kantautora Đorđa Balaševića, u Podgorici je otvoren park na Bulevaru Mihaila Lalića u Bloku pet, posvećen slavnom pevaču iz Novog Sada. Park je zvanično otvoren sinoć, na dan kada bi slavni Novosađanin slavio 68. rođendan. Tim… »
U Podgorici je otvoren park Đorđa Balaševića sa svim sadnicama koje je ikad opevao u svojim pesmama i ovo je prelepo

U Podgorici je otvoren park Đorđa Balaševića sa svim sadnicama koje je ikad opevao u svojim pesmama i ovo je prelepo

Noizz 12.05.2021
Simbolično, kao u Balaševićevoj pesmi "Na dan kad sam rodjen, tu je posadjen orah" gradonačelnik Podorice Ivan Vuković i direktorka gradskog preduzeća Zelenilo Daca Popović, na njegov rodjendan, posadili su orah i predali građanima na upotrebu… »
U Podgorici otvoren park Balaševiću: Baš na njegov rođendan, kao u pesmi, tu je posađen orah

U Podgorici otvoren park Balaševiću: Baš na njegov rođendan, kao u pesmi, tu je posađen orah

Telegraf 12.05.2021
U parku je, simbolično, posađeno 68 sadnica drveća, svaka sadnica simboliše po jednu godinu života Đorđa Balaševića. U Podgorici je u utorak uveče svečano otvoren park posvećen nedavno preminulom kantautoru Đorđu Balaševiću. Simbolično… »
Na dan kad je rođen, tu je posađen orah: U Podgorici otvoren park posvećen Đorđu Balaševiću (video)

Na dan kad je rođen, tu je posađen orah: U Podgorici otvoren park posvećen Đorđu Balaševiću (video)

Večernje novosti 12.05.2021
Foto: Printskrin Simbolično, kao u Balaševićevoj pesmi "Na dan kad sam rođen, tu je posađen orah" gradonačelnik Podorice Ivan Vuković i direktorka gradskog preduzeća Zelenilo Daca Popović, na njegov rođendan, posadili su orah i predali… »

Vesti dana »