Povezane vesti

Na mostu u Čačku osvanula izgorela sveća umotona u crven konac VIDEO/FOTO

B92 12.05.2021
Čačak -- Na Železničkom mostu u Čačku, uz samu ogradu pronađene su torba i lične stvari za koje se ne zna kome pripadaju. Prolaznici su to prijavili Policisjkoj upravi u Čačku koja je izašla na lice mesta, a prema nezvaničnim infomracijama… »

Misterija na Železničkom mostu u Čačku: Prolaznici pronašli nekoliko neobičnih tragova, istražuje se da li je neko preko…

Blic 12.05.2021
Na Železničkom mostu u Čačku, uz samu ogradu pronađene su torba i lične stvari za koje se ne zna kome pripadaju. Prolaznici su to prijavili Policisjkoj upravi u Čačku koja je izašla na lice mesta, a prema nezvaničnim informacijama sumnja se da… »

Devojka skočila u Moravu, pored mosta ostavljena sveća

Nova 12.05.2021
Čačanskoj Policijskoj upravi prijavljeno je da je jedna devojka skočila u Moravu sa železničkog mosta. Na licu mesta uz samu ogradu pronađen je ranac i lične stvari, za koje se ne zna kome pripadaju. Ovaj slučaj su čačanskoj policiji prijavili… »

Misterija na mostu u Čačku - sveća, novac i crveni kanap: Sve podseća na vradžbine, a sumnja se na samoubistvo (foto)

Mondo 12.05.2021
Policija radi na rasvetljavanju ovog slučaja. Policija radi na rasvetljavanju ovog slučaja. Na Železničkom mostu u Čačku, uz samu ogradu pronađene su torba i lične stvari za koje se ne zna kome pripadaju. Prolaznici su to prijavili Policisjkoj… »

Čačak: Sumnja se da je jedna osoba skočila u Zapadnu Moravu

B92 12.05.2021
Policijskoj upravi u Čačku prijavljeno je da je jedna osoba skočila u Zapadnu Moravu sa Železničkog mosta. Prolaznici su uz samu ogradu zatekli lične stvari i ranac. "Mladići koji su se našli u blizini prijavili su ovu sumnjivu situaciju… »

Vesti dana »