Povezane vesti

Prolaznici prijavili da je jedna osoba skočila u Zapadnu Moravu: Na Železničkom mostu jutros pronađena do pola izgorela…

RINA 12.05.2021
Prolaznici prijavili da je jedna osoba skočila u Zapadnu Moravu: Na Železničkom mostu jutros pronađena do pola izgorela sveća umotona u crven konac (FOTO)(VIDEO) Čačak – Na Železničkom mostu u Čačku, uz samu ogradu pronađene su torba i… »

Na Železničkom mostu jutros pronađena sveća umotona u crveni konac, da li je neko skočio u reku ili je ovo deo rituala?

Glas Zapadne Srbije 12.05.2021
Čačak – Na Železničkom mostu u Čačku, uz samu ogradu pronađene su torba i lične stvari za koje se ne zna kome pripadaju Prolaznici su to prijavili Policisjkoj upravi u Čačku koja je izašla na lice mesta, a prema nezvaničnim infomracijama… »

Misterija u Čačku ledi krv u žilama: Pronađene lične stvari, sveća, novac i crveni konac tik uz ogradu mosta iznad…

Kurir 12.05.2021
Na Železničkom mostu u Čačku, uz samu ogradu pronađene su torba i lične stvari za koje se ne zna kome pripadaju. Prolaznici su to prijavili Policijkoj upravi u Čačku koja je izašla na lice mesta, a prema nezvaničnim informacijama pretposavlja se… »

Crveni konac i izgorela sveća nađeni na mostu u Čačku s kog je navodno skočila žena: Tela nema nigde

Telegraf 12.05.2021
Stvari koje su pronađene uz ogradu mosta, nadležni su odneli na dalju analizu. Na Železničkom mostu u Čačku, uz samu ogradu pronađene su torba i lične stvari za koje se ne zna kome pripadaju. Prolaznici su to prijavili Policisjkoj upravi u Čačku… »

Sumnja se da je jedna osoba skočila u Zapadnu Moravu: Uz ogradu mosta pronađen ranac i lične stvari

Glas Zapadne Srbije 12.05.2021
Čačak - Policijskoj upravi u Čačku prijavljeno je da je jedna osoba skočila u Zapadnu Moravu sa Železničkog mosta, nakon što su prolaznici uz samu ogradu zatekli ranac i nekolicinu ličnih stvari. "Mladići koji su se našli u blizini prijavili su… »

Pronađen ranac i lične stvari uz ogradu Železničkog mosta u Čačku: Sumnja se da je jedna osoba skočila u Zapadnu Moravu

RINA 12.05.2021
Pronađen ranac i lične stvari uz ogradu Železničkog mosta u Čačku: Sumnja se da je jedna osoba skočila u Zapadnu Moravu Čačak - Policijskoj upravi u Čačku prijavljeno je da je jedna osoba skočila u Zapadnu Moravu sa Železničkog mosta, nakon… »

Vesti dana »