Povezane vesti

Nova pohvala za Srbiju iz sveta: "Za razliku od drugih zemalja, reagovali su na vreme"

B92 12.05.2021
Strani mediji još jednom su pohvalili uspeh naše zemlje, predsednika Aleksandra Vučića. Pohvale se pre svega odnose na nabavku vakcina protiv koronavirusa, kao i za broj vakcinisanih građana u Srbiji. Američki Njuzvik piše da je Srbija "za razliku… »

Njuzvik: Srbija reagovala na vreme, za razliku od Evropske unije

RTS 12.05.2021
Američki nedeljnik "Njuzvik" u svojoj analizi uticaja pandemije koronavirusa na Evropsku uniju i međunarodni poredak navodi Srbiju kao primer države koja je, za razliku od zemalja Evropske unije, pravovremeno reagovala, uspela da obezbedi dovoljne… »

Njuzvik: Srbija je za razliku od EU reagovala na vreme

RTV 12.05.2021
BEOGRAD - Američki nedeljnik "Njuzvik" ocenio je da je Srbija, za razliku od zemalja EU, pravovremeno reagovala tokom pandemije kovid-19 i pohvalio politiku predsednika Aleksandra Vučića koja je uspela da obezbedi dovoljne količine vakcina i pokazala… »

Američki Njuzvik hvali Srbiju: Zahvaljujući veštoj i pametnoj politici Vučić uspeo da obezbedi dovoljne količine vakcina

Kurir 12.05.2021
Strani mediji još jednom su pohvalili uspeh Srbije, predsednika Aleksandra Vučića, a pre svega nabavku vakcina, kao i stopu vakcinacije u našoj zemlji. Američki Njuzvik piše da je Srbija "za razliku od zemalja EU na pandemiju reagovala na vreme"… »

Američki NJuzvik o uspesima naše zemlje: Srbija lider i faktor stabilnosti i prosperiteta regiona

Večernje novosti 12.05.2021
Foto: Fejsbuk Američki NJuzvik piše da je Srbija "za razliku od zemalja EU na pandemiju reagovala na vreme". Ni godinu dana od pandemije izazvane virusom korona nema odgovora na brojna pitanja. Gde i kako je virus nastao, da li je veštački ili… »

Vesti dana »