Povezane vesti

U Srbiji obe doze vakcine primilo više od 1,68 miliona ljudi

Politika 12.05.2021
U Srbiji je dosad ukupno dato 3.897.314 doza vakcina protiv koronavirusa. Obe doze vakcine dosad je primilo 1.687.579 građana, javlja Tanjug. U našoj zemlji moguća je vakcinacija sa četiri vakcine – Fajzer/Biontek, AstraZeneka, Sputnjik Ve i kineski… »

Digitalni zeleni sertifikat o vakcinaciji od danas preko eUprave: Dokument za lakše putovanje

Telegraf 12.05.2021
- Sertifikat predstavlja potvrdu koja je kvalifikovano elektronski pečatirana i kao takva ne može biti falsifikovana niti zloupotrebljena - kaže dr Mihailo Jovanović, direktor Kancelarije za IT i eUpravu. Svi građani Republike Srbije od danas mogu da… »

Srbija pre EU uvela "Zeleni pasoš" za vakcinisane

RTV 12.05.2021
BEOGRAD - Dok Evropska unija još pregovara o uvođenju tzv. zelenog sertifikata, odnosno Zelenog pasoša, Srbija je takav elektronski dokument uvela već danas. Kao i prilikom prijave za vakcinaciju i dobijanja potvrde o primljenom cepivu, i postupak… »

Proradilo izdavanje digitalnih sertifikata o vakcinaciji

Nova ekonomija 12.05.2021
Digitalni zeleni sertifikat predstavlja objedinjenu potvrdu kojom se dokazuje da li je neko primio vakcinu protiv COVID-19, kao i da li se testirao na zaraznu bolest SARS-CoV-2, navodi se na portalu eUprave. Korisnici društvenih mreža su tokom dana… »

Korona presek po gradovima U Srbiji: U Beogradu manje od 200 novozaraženih, sve je bolja situacija u ostalim mestima

Večernje novosti 12.05.2021
Foto D. Milovanović U Jagodini je potvrđeno 45 novih slučajeva, Kragujevcu 41, Novom Pazaru i Smederevu po 39, Novom Sadu i Nišu po 36, Čačku i Sremskoj Mitrovici po 20. U Šapcu ima 18 novozaraženih, Leskovcu 17, Somboru i Vlasotincu po 15. Ostala… »

Ide nabolje! Beograd manje od 200 inficiranih, Novi Sad i Niš beleže dramatičan pad, a prvi grad ispod prestonice ima 45…

Blic 12.05.2021
Beograd i dalje jedini beleži trocifren broj novozaraženih korona virusom. Dobra vest je da je danas konačno ispod 200, dok su drugi gradovi znatno ispod tog broja. U glavnom gradu Srbije u poslednja 24 časa zabeleženo je 199 pozitivnih slučajeva na… »

U Srbiji obe doze vakcine primilo više od 1,68 miliona ljudi

Dnevnik 12.05.2021
BEOGRAD: U Srbiji je dosad ukupno dato 3.897.314 doza vakcina protiv korona virusa. Obe doze vakcine dosad je primilo 1.687.579 građana. U našoj zemlji moguća je vakcinacija sa četiri vakcine - Fajzer/Biontek, AstraZeneka, Sputnjik V i kineski… »

Ovako izgleda Digitalni zeleni sertifikat: Od trenutka slanja zahteva do dobijanja samo 10 sekundi! (foto)

Kurir 12.05.2021
BEOGRAD - Od danas, svi građani Republike Srbije, mogu preuzeti Digitalni zeleni sertifikat, odnosno potvrdu o izvršenoj vakcinaciji protiv COVID-19 i rezultatima različitih testiranja na zaraznu bolest SARS-CoV-2. "Digitalni zeleni sertifikat… »

Evo kako izgleda digitalni sertifikat o vakcinaciji: Prvi građani su se već prijavili, za izdavanje je potrebno samo 10…

Večernje novosti 12.05.2021
Foto Tanjug Pored ličnih podataka - imena, prezimena, JMBG-a, pola i broja pasoša, sadrži podatke da li je lice vakcinisano, broj primljenih doza, kao i datum primanja prve i druge doze. Jedan od korisnika društvene mreže Tviter podelio je u svojoj… »

Prvi građani već se prijavili: Evo kako izgleda digitalni sertifikat i za koliko vremena se dobija

Blic 12.05.2021
Građanima Srbije od danas je dostupna objedinjena digitalna potvrda o izvršenoj vakcinaciji protiv korone i rezultatima različitih testiranja na zaraznu bolest SARS-CoV-2. Pored ličnih podataka - imena, prezimena, JMBG-a, pola i broja pasoša, sadrži… »

Digitalni zeleni sertifikat dostupan, evo kako do njega: To je potvrda da ste se vakcinisali ili testirali, ima i broj pasoša!

Kurir 12.05.2021
Sa ovim papirom možete na put. BEOGRAD - Od danas, svi građani Republike Srbije, mogu preuzeti Digitalni zeleni sertifikat, odnosno potvrdu o izvršenoj vakcinaciji protiv COVID-19 i rezultatima različitih testiranja na zaraznu bolest SARS-CoV-2… »

Od danas Digitalni zeleni sertifikat

Nova 12.05.2021
Od danas, svi građani Republike Srbije, mogu preuzeti Digitalni zeleni sertifikat, odnosno potvrdu o izvršenoj vakcinaciji protiv COVID-19 i rezultatima različitih testiranja na zaraznu bolest SARS-CoV-2. Korak po korak: Prijava za digitalni zeleni… »

Od danas dostupna digitalna potvrda o vakcinaciji

Politika 12.05.2021
Od danas, svi građani Republike Srbije, mogu preuzeti digitalni zeleni sertifikat, odnosno potvrdu o izvršenoj vakcinaciji protiv kovida 19 i rezultatima različitih testiranja na koronavirus. „Digitalni zeleni sertifikat predstavlja objedinjenu… »

Od danas dostupna digitalna potvrda o vakcinaciji i testovima na kovid, kako da je preuzmete

RTS 12.05.2021
Svi građani Republike Srbije od danas mogu preuzeti Digitalni zeleni sertifikat, odnosno potvrdu o izvršenoj vakcinaciji protiv koronavirusa i rezultatima različitih testiranja na kovid 19. Direktor Kancelarije za IT i e-Upravu Mihailo Jovanović kaže… »

Digitalni zeleni sertifikat – šta treba da znate

Nova 12.05.2021
Šta treba da znate o dokumentu Digitalni zeleni sertifikat, odnosno potvrda o izvršenoj vakcinaciji protiv kovida 19 i rezultatima različitih testiranja na zaraznu bolest SARS-CoV-2, od danas se može zatražiti sa portala eUprave. Šta sve morate da… »

Digitalna potvrda o vakcinaciji i testovima od danas dostupna građanima na portalu eUprava

Danas 12.05.2021
Svi građani Srbije, od danas mogu preuzeti Digitalni zeleni sertifikat, odnosno potvrdu o izvršenoj vakcinaciji protiv COVID-19 i rezultatima različitih testiranja na zaraznu bolest SARS-CoV-2, navodi se u saopštenju Vlade Srbije. Prema rečima… »

Šta sve treba da znate o digitalnom zelenom sertifikatu?

Kamatica 12.05.2021
Šta sve morate da znate o ovom dokumentu, koji će biti presudan za putovanja, otkriva Aleksandar Seničić, direktor Nacionalne asocijacije turističkih agencija Srbije (YUTA). „Kovid pasoši više nisu ideja, neće ni postojati kao dokument koji… »

Digitalna potvrda o vakcinaciji i testovima dostupna od danas

Bujanovačke 12.05.2021
Bujanovac, 12. maj 2021. Digitalni zeleni sertifikat, odnosno potvrdu o izvršenoj vakcinaciji protiv kovida-19 i rezultatima različitih testiranja na zaraznu bolest SARS-CoV-2 građani Srbije mogu da ppreuzimaju od danas, saopštava Kancelarija Vlade… »

Stižu nam Digitalni sertifikati! Od danas dostupni svima sa potvrdom o vakcinaciji, evo kako možete da se prijavite

Blic 12.05.2021
Svi građani Srbije od danas mogu preuzeti Digitalni zeleni sertifikat, odnosno potvrdu o izvršenoj vakcinaciji protiv COVID-19 i rezultatima različitih testiranja na zaraznu bolest SARS-CoV-2. - Digitalni zeleni sertifikat predstavlja objedinjenu… »

Od srede na eUpravi dostupna digitalna potvrda o vakcinaciji i testovima

N1 Info 12.05.2021
Građani Srbije od srede mogu da preuzmu Digitalni zeleni sertifikat, odnosno potvrdu o izvršenoj vakcinaciji protiv kovida-19 i rezultatima različitih testiranja na zaraznu bolest SARS-CoV-2, saopštila je Kancelarija Vlade Srbije za IT i eUpravu… »

Digitalni zeleni sertifikat od danas dostupan građanima putem Portala eUprava

Novi magazin 12.05.2021
Građani Srbije od danas mogu da preuzmu Digitalni zeleni sertifikat, odnosno potvrdu o izvršenoj vakcinaciji protiv kovid-19 i rezultatima različitih testiranja na zaraznu bolest SARS-CoV-2, saopštila je Kancelarija Vlade Srbije za IT i eUpravu… »

Od danas dostupan digitalni zeleni sertifikat

Glas Zapadne Srbije 12.05.2021
Od danas, svi građani Republike Srbije, mogu preuzeti Digitalni zeleni sertifikat, odnosno potvrdu o izvršenoj vakcinaciji protiv Kovid-19 i rezultatima različitih testiranja na zaraznu bolest SARS-CoV-2. „Digitalni zeleni sertifikat predstavlja… »

Stižu nam digitalni sertifikati! Od danas dostupni svima sa potvrdom o vakcinaciji, evo kako možete da se prijavite

RTV Novi Pazar 12.05.2021
Od danas, svi građani Republike Srbije, mogu preuzeti Digitalni zeleni sertifikat, odnosno potvrdu o izvršenoj vakcinaciji protiv COVID-19 i rezultatima različitih testiranja na zaraznu bolest SARS-CoV-2. – Digitalni zeleni sertifikat predstavlja… »

Od danas dostupna digitalna potvrda o vakcinaciji i testovima na kovid

Niške vesti 12.05.2021
Direktor Kancelarije za IT i eUpravu Mihailo Jovanović kaže da Digitalni zeleni sertifikat predstavlja objedinjenu potvrdu kojom se dokazuje da li su građani primili vakcinu protiv koronavirusa i da li imate rezultate testiranja na kovid 19… »

Od danas dostupan Digitalni zeleni sertifikat koji olakšava putovanja

Moj Novi Sad 12.05.2021
Od danas, svi građani Republike Srbije, mogu preuzeti Digitalni zeleni sertifikat, odnosno potvrdu o izvršenoj vakcinaciji protiv Kovida-19 i rezultatima različitih testiranja na zaraznu bolest SARS-CoV-2. – Digitalni zeleni sertifikat predstavlja… »

Preuzmite elektronski dokument o vakcinaciji: Od danas dostupne potvrde za lakše putovanje

Mondo 12.05.2021
Oni koji žele da preuzmu Digitalni zeleni sertifikat potrebno je da se registruju na portalu eUprava. Oni koji žele da preuzmu Digitalni zeleni sertifikat potrebno je da se registruju na portalu eUprava. Potvrdu o izvršenoj vakcinaciji protiv virusa… »

Dokument za lakše putovanje: Od danas dostupan digitalni zeleni sertifikat

Večernje novosti 12.05.2021
Foto: Tanjug - Digitalni zeleni sertifikat predstavlja objedinjenu potvrdu kojom se dokazuje da li ste primili vakcinu protiv COVID-19 i da li imate rezultate testiranja na zaraznu bolest SARS-CoV-2. On predstavlja potvrdu koja je kvalifikovano… »

Vesti dana »