Povezane vesti
Vučić ga napao, pretili mu “sledeću turu te mi šminkamo”, onda ga je izbacio Dunav
Luftika 12.05.2021
Misteriozna smrt nekadašnjeg poslanika Srpske napredne stranke Vladimira Cvijana intrigira javnost od kada je njegova smrt obelodanjena nakon tri godine tišine. Cvijanovo beživotno telo pronađeno je početkom 2018. godine kod Ade Huje, a vest o… »
Cvijan dobijao pretnje: "Izdajico, sledeću turu te mi šminkamo za slikanje" (foto)
Pravda 12.05.2021
Slučaj preminulog advokata Vladimira Cvijana, čije je telo pronađeno 2018. godine na Adi Huji, a za čiju se smrt saznalo tek ove godine, ne prestaje da intrigira javnost. U utorak su isplivali detalji vezani za krivičnu prijavu koju je 2013. godine… »
Pretnje Cvijanu: Izdajico, sledeću turu te mi šminkamo
Nova 12.05.2021
Smrt advokata Vladimira Cvijana i dalje intrigira javnost, pre svega, jer se za sve saznalo tek ove godine, mada je Cvijanovo telo pronađeno 2018. godine na Adi Huji. Nedavno su se pojavili novi detalji o krivičnoj prijavi koju je 2013. godine podneo… »
Vesti dana »

Završen zbor u Kragujevcu: Traži se isplata 50% plata prosvetnim radnicima iz budžetskih rezervi grada
Serbian News Media pre 2 satajoš 62 povezane

Blagojević zadovoljan atmosferom, poželeo i gostovanje u Moskvi
Sport klub pre 34 minutajoš 28 povezanih

Pušteni na slobodu studenti niškog Univerziteta uhapšeni sinoć posle protesta
Beta pre 7 satijoš 18 povezanih

Oglasila se policija o incidentima u Nišu: Ispitano 11 osoba: Funkcionere gađali jajima, kutijama i polivali ih vodom
Blic pre 23 minutajoš 22 povezane

Ovo je porodica koja je stradala u strašnom napadu Rusije: Ono što je pronađeno ispod ruševina slama srce (foto/video)
Kurir pre 7 satijoš 18 povezanih