Повезане вести

Вучић га напао, претили му “следећу туру те ми шминкамо”, онда га је избацио Дунав

Вучић га напао, претили му “следећу туру те ми шминкамо”, онда га је избацио Дунав

Луфтика 12.05.2021
Мистериозна смрт некадашњег посланика Српске напредне странке Владимира Цвијана интригира јавност од када је његова смрт обелодањена након три године тишине. Цвијаново беживотно тело пронађено је почетком 2018. године код Аде… »
Цвијан добијао претње: "Издајицо, следећу туру те ми шминкамо за сликање" (фото)

Цвијан добијао претње: "Издајицо, следећу туру те ми шминкамо за сликање" (фото)

Правда 12.05.2021
Случај преминулог адвоката Владимира Цвијана, чије је тело пронађено 2018. године на Ади Хуји, а за чију се смрт сазнало тек ове године, не престаје да интригира јавност. У уторак су испливали детаљи везани за кривичну пријаву… »
Претње Цвијану: Издајицо, следећу туру те ми шминкамо

Претње Цвијану: Издајицо, следећу туру те ми шминкамо

Нова 12.05.2021
Смрт адвоката Владимира Цвијана и даље интригира јавност, пре свега, јер се за све сазнало тек ове године, мада је Цвијаново тело пронађено 2018. године на Ади Хуји. Недавно су се појавили нови детаљи о кривичној пријави коју… »

Вести дана »