Повезане вести
Док траје рат Хамаса и Израела огласио се и Трамп поруком: Док сам ја владао тамо је био мир, а сад кад је стигао Бајден....
Курир 12.05.2021
Бивши амерички председник Доналд Трамп огласио се вечерас поводом сукоба између Израела и палестинског Хамаса поручивши да је током његовог мандата у тој области владао мир, јер су непријатељи Израела знали да САД стоје чврсто… »
Трамп осуо паљбу по Бајдену због сукоба Израела и Хамаса
Нова 12.05.2021
Бивши амерички председник Доналд Трамп оптужио је актуелног председника САД Џозефа Бајдена да је крив за ескалацију насиља између Израела и Хамаса. „Под Бајденом свет постаје насилнији и нестабилнији јер његова слабост и… »
Трамп се хитно огласио: Бајден је крив за нападе у Израелу!
Вечерње новости 11.05.2021
Фото АП - Када сам ја био у Белој кући, били смо познати као председништво које се залаже за мир, јер су израелски противници знали да Сједињене Државе снажно стоје уз Израел и да ће доћи до брзе одмазде ако Израел буде… »
Вести дана »
Најновија одлука данас ступа на снагу: Огласила се Народна банка Србије
Ало пре 45 минутајош 32 повезане
НИС под санкцијама: Вучић најављује рок и преговори са потенцијалним купцима
Наслови.аи пре 6 минутајош 29 повезаних
Рекордне цене пелета, поскупео за више од 50 одсто: Дракулић каже да га има за извоз, а продавац из Чачка да је несташица
Глас Зајечара пре 10 сатијош 9 повезаних
Огласио се потпарол Европске комисије о сусрету Фон дер Лајен и Вучића
Нова пре 45 минутајош 20 повезаних
Стефановић (ССП): Једино што Вучић може да каже челницима ЕУ је да је Србију отела мафија
Бета пре 4 сатијош 29 повезаних