Povezane vesti
Uđite u rijaliti, da vas tamo vakcinišu: Doktor Šekler se iznervirao u Jutarnjem programu kao nikad do sad!
Mondo 12.05.2021
Ugledni virusolog i mikrobiolog povisio ton! Ugledni virusolog i mikrobiolog povisio ton! Više od 1,7 miliona građana je potpuno imunizovano, obema dozama vakcine, ali mnogi se pitaju da li bi trebalo da dobiju i treću dozu. Virusolog i mikrobiolog dr… »
Šekler: Ne treba se zaletati sa trećom dozom vakcine
Novi magazin 12.05.2021
Virusolog Milanko Šekler izjavio je danas da se ne treba "zaletati" u davanju treće doze vakcine protiv koronavirusa, jer još uvek veliki broj građana u Srbiji nije primio ni prvu dozu. "Ja sam spomenuo da bi treća doza trebalo da se primi da bi se… »
Virusolog Šekler: Ne treba se zaletati sa trećom dozom vakcine
N1 Info 12.05.2021
Virusolog Milanko Šekler izjavio je danas da se ne treba "zaletati" u davanju treće doze vakcine protiv koronavirusa, jer još uvek veliki broj građana u Srbiji nije primio ni prvu dozu. „Ja sam spomenuo da bi treća doza trebala da se primi da bi se… »
Vesti dana »
Planine i ovog jutra iznad oblaka: Na ovoj srpskoj lepotici jutros čak 5 stepeni, fotografije sve govore
Telegraf pre 4 minutajoš 18 povezanih
Ništa od novog trofeja za Lebrona Džejmsa: Kasl razbio Lejkerse u polufinalu NBA Kupa!
Hot sport pre 1 satjoš 20 povezanih
Masovni ukrajinski napad, sedam sati pakla u Moskvi! Zatvoreni svi glavni aerodromi, oglasio se gradonačelnik Sobjanjin, udari i na druge delove Rusije (video)
Kurir pre 24 minutajoš 16 povezanih
Prevrnuo se čamac na Savi, ima mrtvih Policija iz vode izvukla više od 10 ljudi
Dnevnik pre 29 minutajoš 13 povezanih