Повезане вести
Уђите у ријалити, да вас тамо вакцинишу: Доктор Шеклер се изнервирао у Јутарњем програму као никад до сад!
Мондо 12.05.2021
Угледни вирусолог и микробиолог повисио тон! Угледни вирусолог и микробиолог повисио тон! Више од 1,7 милиона грађана је потпуно имунизовано, обема дозама вакцине, али многи се питају да ли би требало да добију и трећу дозу… »
Шеклер: Не треба се залетати са трећом дозом вакцине
Нови магазин 12.05.2021
Вирусолог Миланко Шеклер изјавио је данас да се не треба "залетати" у давању треће дозе вакцине против коронавируса, јер још увек велики број грађана у Србији није примио ни прву дозу. "Ја сам споменуо да би трећа доза требало… »
Вирусолог Шеклер: Не треба се залетати са трећом дозом вакцине
Н1 Инфо 12.05.2021
Вирусолог Миланко Шеклер изјавио је данас да се не треба "залетати" у давању треће дозе вакцине против коронавируса, јер још увек велики број грађана у Србији није примио ни прву дозу. „Ја сам споменуо да би трећа доза требала… »
Вести дана »
На данашњи дан: Умрли Есма Реџепова и Фрањо Туђман, отворена прва аутомобилска изложба
Радио 021 пре 5 минутајош 3 повезане
Милојевић господски одговорио на питање аустријског новинара о Арнаутовићу: „Био је потребан Звезди, утицајан је на свлачионицу и младе играче“
Нова пре 10 минутајош 6 повезаних
Премијер Црне Горе је с правом „поклопио“ Вучића: Нема „регате“ за ЕУ, Србија је стала са приступом Унији због режима
Нова пре 5 минутајош 3 повезане
Руско "њет" за примирје у Украјини Кремљ се огласио: То није наш циљ, наш циљ је већи, апсолутни приоритет
Ало пре 6 сатијош 3 повезане