Povezane vesti
Uđite u rijaliti, da vas tamo vakcinišu: Doktor Šekler se iznervirao u Jutarnjem programu kao nikad do sad!
Mondo 12.05.2021
Ugledni virusolog i mikrobiolog povisio ton! Ugledni virusolog i mikrobiolog povisio ton! Više od 1,7 miliona građana je potpuno imunizovano, obema dozama vakcine, ali mnogi se pitaju da li bi trebalo da dobiju i treću dozu. Virusolog i mikrobiolog dr… »
Šekler: Ne treba se zaletati sa trećom dozom vakcine
Novi magazin 12.05.2021
Virusolog Milanko Šekler izjavio je danas da se ne treba "zaletati" u davanju treće doze vakcine protiv koronavirusa, jer još uvek veliki broj građana u Srbiji nije primio ni prvu dozu. "Ja sam spomenuo da bi treća doza trebalo da se primi da bi se… »
Virusolog Šekler: Ne treba se zaletati sa trećom dozom vakcine
N1 Info 12.05.2021
Virusolog Milanko Šekler izjavio je danas da se ne treba "zaletati" u davanju treće doze vakcine protiv koronavirusa, jer još uvek veliki broj građana u Srbiji nije primio ni prvu dozu. „Ja sam spomenuo da bi treća doza trebala da se primi da bi se… »
Vesti dana »
Obradović posle poraza od Partizana otkrio Zvezdin najveći problem, pa poručio: "Optimista sam..."
Nova pre 3 minutajoš 44 povezane
Vasiljević: Neće biti zaštićenih u slučaju pucnjave na Dedinju; Policajci koji budu radili poslove nespojive sa službom dobiće otkaz
RTV pre 2 satajoš 78 povezanih
"Ovo nije dobro za policiju, ali svi će odgovarati" Vasiljević o ubistvu Aleksandra Nešovića: "Pojedinac neće biti jači od institucije"
Blic pre 2 satajoš 41 povezana
MUP uputio depešu: Stroga pravila za zaposlene, zabranjeno pružanje privatne zaštite, obezbeđenje i pratnje
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 19 povezanih
Amerika popustila pod pritiskom: Rat sa Iranom napravio haos, Vašington mora da kupuje vreme ruskom naftom
Večernje novosti pre 2 satajoš 21 povezana