Povezane vesti
Milojević poslao poruku Zvezdi i najavio ''finale za uživanje'''! Ovo su termini utakmica
Sportske.net 12.05.2021
Sinoć smo dobili rasplet i drugog polufinala plej-ofa ABA lige, Crvena zvezda je u majstorici slomila otpor Igokee i izborila se za finale protiv podgoričke Budućnosti. Finalna serija počinje u nedelju u 18:30h, kada će Zvezda biti domaćin, baš kao i dva… »
‘Kad se podvuče crta, dve najbolje ekipe su u finalu’: Milojević optimističan pred duel sa Zvezdom, otkrio da zna koje su im…
Hot sport 12.05.2021
U finalu ABA lige sastaće se Budućnost i Crvena zvezda. Trener košarkaša Budućnosti Dejan Milojević ističe da je očekivao Zvezdu u finalu, kao i to da će se dve najbolje ekipe boriti za titulu. – Očekivao sam Zvezdu u finalu, ali svaka čast Igokei na… »
Čestitam zvezdi i deji radonjiću, u finalu najbolji timovi: Budućnost stiže u Pionir, Milojević traži samo jedno
Mondo 12.05.2021
"Siguran sam da će ljubitelji košarke uživati" "Siguran sam da će ljubitelji košarke uživati" Pobedom Crvene zvezde protiv Igokee u "majstorici" zakazana je finalna serija, u kojoj će rival crveno-belima biti Budućnost. Finale će početi u nedelju u… »
Milojević: Očekivao sam Zvezdu u finalu ABA lige
Nova 12.05.2021
Trener košarkaša Budućnosti Dejan Milojević izjavio je da su dve najbolje ekipe plasirale u finale ABA lige. U finalu regionalne lige igraće Budućnost i Crvena zvezda, koja je u utorak u majstorici pobedila Igokeu sa 76:53. „Očekivao sam Zvezdu u finalu… »
Vesti dana »
Jermenija: Pašinijan proglasio pobedu, stigli rezultati sa petine birališta
Beta pre 30 minutajoš 34 povezane
Zemljotres magnitude 7,8 pogodio južne Filipine, najmanje 15 mrtvih, više od 100 povređenih - pokrenut cunami (VIDEO)
N1 Info pre 5 minutajoš 30 povezanih
Izrael ponovo izveo udare na Iran; Revolucionarna garda: Napadi izvedeni balističkim raketama
RTS pre 30 minutajoš 20 povezanih
Iran napao sever Izraela, Tel Aviv uzvratio udarima na više iranskih gradova
BBC News pre 45 minutajoš 13 povezanih
Plavi most i Autokomanda krcati, duge kolone na Brankovom: Gužva u smeru za Novi Beograd, Gazela prohodna (foto)
Kurir pre 30 minutajoš 13 povezanih