Povezane vesti
Milojević poslao poruku Zvezdi i najavio ''finale za uživanje'''! Ovo su termini utakmica
Sportske.net 12.05.2021
Sinoć smo dobili rasplet i drugog polufinala plej-ofa ABA lige, Crvena zvezda je u majstorici slomila otpor Igokee i izborila se za finale protiv podgoričke Budućnosti. Finalna serija počinje u nedelju u 18:30h, kada će Zvezda biti domaćin, baš kao… »
‘Kad se podvuče crta, dve najbolje ekipe su u finalu’: Milojević optimističan pred duel sa Zvezdom, otkrio da zna koje…
Hot sport 12.05.2021
U finalu ABA lige sastaće se Budućnost i Crvena zvezda. Trener košarkaša Budućnosti Dejan Milojević ističe da je očekivao Zvezdu u finalu, kao i to da će se dve najbolje ekipe boriti za titulu. – Očekivao sam Zvezdu u finalu, ali svaka čast… »
Čestitam zvezdi i deji radonjiću, u finalu najbolji timovi: Budućnost stiže u Pionir, Milojević traži samo jedno
Mondo 12.05.2021
"Siguran sam da će ljubitelji košarke uživati" "Siguran sam da će ljubitelji košarke uživati" Pobedom Crvene zvezde protiv Igokee u "majstorici" zakazana je finalna serija, u kojoj će rival crveno-belima biti Budućnost. Finale će početi u… »
Milojević: Očekivao sam Zvezdu u finalu ABA lige
Nova 12.05.2021
Trener košarkaša Budućnosti Dejan Milojević izjavio je da su dve najbolje ekipe plasirale u finale ABA lige. U finalu regionalne lige igraće Budućnost i Crvena zvezda, koja je u utorak u majstorici pobedila Igokeu sa 76:53. „Očekivao sam Zvezdu u… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Neverovatan prizor, hiljade građana blicevima osvetlilo Autokomandu
Nova pre 14 minutajoš 86 povezanih
Deo opozicije najavljuje blokadu rada Skupštine, dok drugi štrajkuju (VIDEO)
Insajder pre 1 satjoš 29 povezanih
Direktan sudar dva autobusa kod Umke: Više od 20 povređenih, ima mrtvih: Saobraćaj obustavljen (foto)
Blic pre 14 minutajoš 86 povezanih
VJT: Pokrenuto osam postupaka zbog nasilja na blokadama, saslušani osumnjičeni za napade na studente FDU
Nova pre 1 satjoš 28 povezanih
Savet EU imenovao Petera Sorensena za specijalnog predstavnika za dijalog Beograda i Prištine
Beta pre 3 satajoš 24 povezane