Повезане вести

Милојевић послао поруку Звезди и најавио ''финале за уживање'''! Ово су термини утакмица

Милојевић послао поруку Звезди и најавио ''финале за уживање'''! Ово су термини утакмица

Спортске.нет 12.05.2021
Синоћ смо добили расплет и другог полуфинала плеј-офа АБА лиге, Црвена звезда је у мајсторици сломила отпор Игокее и изборила се за финале против подгоричке Будућности. Финална серија почиње у недељу у 18:30х, када ће Звезда… »
‘Кад се подвуче црта, две најбоље екипе су у финалу’: Милојевић оптимистичан пред дуел са Звездом, открио да зна које су им…

‘Кад се подвуче црта, две најбоље екипе су у финалу’: Милојевић оптимистичан пред дуел са Звездом, открио да зна које су им…

Хот спорт 12.05.2021
У финалу АБА лиге састаће се Будућност и Црвена звезда. Тренер кошаркаша Будућности Дејан Милојевић истиче да је очекивао Звезду у финалу, као и то да ће се две најбоље екипе борити за титулу. – Очекивао сам Звезду у финалу, али… »
Честитам звезди и деји радоњићу, у финалу најбољи тимови: Будућност стиже у Пионир, Милојевић тражи само једно

Честитам звезди и деји радоњићу, у финалу најбољи тимови: Будућност стиже у Пионир, Милојевић тражи само једно

Мондо 12.05.2021
"Сигуран сам да ће љубитељи кошарке уживати" "Сигуран сам да ће љубитељи кошарке уживати" Победом Црвене звезде против Игокее у "мајсторици" заказана је финална серија, у којој ће ривал црвено-белима бити Будућност. Финале ће… »
Милојевић: Очекивао сам Звезду у финалу АБА лиге

Милојевић: Очекивао сам Звезду у финалу АБА лиге

Нова 12.05.2021
Тренер кошаркаша Будућности Дејан Милојевић изјавио је да су две најбоље екипе пласирале у финале АБА лиге. У финалу регионалне лиге играће Будућност и Црвена звезда, која је у уторак у мајсторици победила Игокеу са 76:53… »

Вести дана »