Povezane vesti
On trenutno prolazi kroz pakao: Bivši fudbaler Zvezde se oglasio iz epicentra rata – ‘Već sam bežao u skloništa, ne želim…
Hot sport 12.05.2021
Bivši fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Pešić trenutno nastupa za Makabi iz Tel Aviva, grad koji je reketiran od strane Hamasa. Pešić ističe da je situacija u gradu postala alarmantna. – Nije svejedno, nije lako da se sve ovo gleda. Žao mi je i ljudi… »
Već sam bežao u skloništa, ne želim opet tamo: Bivši napadač Zvezde usred rata u Izraelu!
Mondo 12.05.2021
"Nadam se da će ovo proći što pre", poručio je iz žestoko napadnutog grada! "Nadam se da će ovo proći što pre", poručio je iz žestoko napadnutog grada! Dok su Palestinci ispaljivali granate ka Tel Avivu, srpski fudbaler Aleksandar Pešić (28) gledao je… »
Vesti dana »
"Čestitamo Daro, ali sve smo prvi radili": Hit snimak kruži mrežama, Bugarka iskopirala Tap 011? (video)
Mondo pre 11 minutajoš 66 povezanih
Milićević: Nejasno zašto je VJT promenio kvalifikaciju dela u "teško ubistvo", jer zvanično telo nije nađeno
N1 Info pre 46 minutajoš 24 povezane
Meteorolozi najavljuju sneg na planinama: Lepo vreme u Srbiju ne stiže pre ovog datuma
Pravda pre 1 satjoš 24 povezane
Veliki napad Kijeva dronovima na Moskovsku regiju, troje mrtvih
BBC News pre 37 minutajoš 19 povezanih